mrctrl Oluşturuldu: Ağustos 13, 2018 Share Oluşturuldu: Ağustos 13, 2018 deathko patch geldi güncellemeyi almadan devam etmeyi denedim eskisi gibi fakat login olamıyoruz. tüm sürümleriniz de yeni patch e girmiyor. acil güncelleme bekliyoruz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
casper31200 Ağustos 13, 2018 gönderildi Share Ağustos 13, 2018 gönderildi evet bende bekliyorum güncelleme gelir inşallah biran önce. bende denedim bütün sürümleri ama girmiyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
emrhksgn Ağustos 13, 2018 gönderildi Share Ağustos 13, 2018 gönderildi alem gamede patch geldi. patch yüklemedik dediğiniz gibi ama login olmuyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
zarador Ağustos 13, 2018 gönderildi Share Ağustos 13, 2018 gönderildi Deahko da koxp çalışmıyor pack geldi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Chawez55 Ağustos 13, 2018 gönderildi Share Ağustos 13, 2018 gönderildi +++++++++++++++++++++++++ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ağustos 13, 2018 gönderildi Share Ağustos 13, 2018 gönderildi güncelleme gelicek - bildirim yapacağım Chawez55 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Alzover Ağustos 13, 2018 gönderildi Share Ağustos 13, 2018 gönderildi Gün içinde gelirmi geçicekmi herhangi bir bilgi verebilirmisiniz rica etsem devilcraft teşekkür ederim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Öne Çıkan Yorum DEVILCRAFT Ağustos 14, 2018 gönderildi Öne Çıkan Yorum Share Ağustos 14, 2018 gönderildi ACME Güncellemesi ile Koxplar Tekrardan Güncel - 6 Saat Telafi Süresi Hesaplarınıza Eklenmiştir! Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wepwawet Ağustos 14, 2018 gönderildi Share Ağustos 14, 2018 gönderildi 12 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı: ACME Güncellemesi ile Koxplar Tekrardan Güncel - 6 Saat Telafi Süresi Hesaplarınıza Eklenmiştir! oto login alemgame diye kayıtlı fakat sw GOKTURK düzeltirseniz sevinirim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
zarador Ağustos 14, 2018 gönderildi Share Ağustos 14, 2018 gönderildi 4.0 geldi ama yine bi tane daha pack geldii yine çalışmıyor 4.0 da çalışmıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Gönderen DEVILCRAFT,
cevap
Öneren: DEVILCRAFT
0 reactions
Bu iletiye git