Wepwawet Oluşturuldu: Ağustos 13, 2018 Share Oluşturuldu: Ağustos 13, 2018 Acme Koxp Oto Gem Kırma Merhaba arkadaşlar ben alemgamede chaotic ile potcunun yanına oto gem kırmaya koyan birçok çar görüyordum üstlerini takip ettiğim zaman oldukları yerden seri bi şekilde gemleri kırıp dc sundirese kıpırdamadan satıyorlardı takılar üstlerinde birikiyordu ve tekrar başlıyordu gem kırmaya seri bi şekilde hiç yerinden kıpırdamadan bankaya gitmeden fakat ben bunu acme koxpta oto gem kırmada yapmak istedigim zaman bankaya at tikini kaldırıyorum düz kırdırıyor koxp dc sundirese satıyor fakat tekrar başlamıyor devam etmiyor bunun hakkında bilgisi olan varmı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Mutenroshi Ağustos 13, 2018 gönderildi Share Ağustos 13, 2018 gönderildi önce satılıcaklar listesinden manuel liste oluştur yada sol tarafta armor sat silahalrı sat gibi ibareler var sen hangisninin birikmeisni istiyorsan onları işaretlemezssin ben üzerime 2 k ya yakın gem alıyorum rota oluşturuyorum deatkoda vs kırdırıoyorum hiç bir sıkıntı olmadan rotayı düzgün oluştur ve hangi itemi satıcaksan onları işretle yeterli Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wepwawet Ağustos 14, 2018 gönderildi Yazar Share Ağustos 14, 2018 gönderildi rotasız seri kırdırma istiyorum kardeşm Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wepwawet Ağustos 14, 2018 gönderildi Yazar Share Ağustos 14, 2018 gönderildi adamlar olduğu yerden choatic ile dc potcunun ordasına bırakıyor oldugu yerde oto kırıyor satıyor takılar üstünde kalıyor ,:D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
volkan59 Ağustos 14, 2018 gönderildi Share Ağustos 14, 2018 gönderildi arkadaşlar darkko da calısıyormu koxplar ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar