brkylmz03 Oluşturuldu: Ağustos 17, 2018 Share Oluşturuldu: Ağustos 17, 2018 ACME RONİA ONLİNE[DESTEK] İyi akşamlar; Acme v2xxx sürümünüzü 17.08.2018 saat 21:00'da satın aldım şuanda ronia online'da çalışmamaktadır. Ronia onine için güncelleme yapılacak mı ? Yapılmazsa nasıl iade edebilirim? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
casper1 Ağustos 17, 2018 gönderildi Share Ağustos 17, 2018 gönderildi evet bende ayni sekil ronia yi bekliyorum surum gelicekmi @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fatih dgr Ağustos 17, 2018 gönderildi Share Ağustos 17, 2018 gönderildi bende bekliyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ağustos 17, 2018 gönderildi Share Ağustos 17, 2018 gönderildi koxp çalışıyor sadece oto login sürümü için server seçeneği eklenecek ve ayrıca çalıştıramadığınız için koxp çalışmıyor anlamına gelmiyor kendi hatalarınızı genelmiş gibi konuşmasanız sevinirim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
casper1 Ağustos 17, 2018 gönderildi Share Ağustos 17, 2018 gönderildi 3 minutes ago, DEVILCRAFT said: koxp çalışıyor sadece oto login sürümü için server seçeneği eklenecek ve ayrıca çalıştıramadığınız için koxp çalışmıyor anlamına gelmiyor kendi hatalarınızı genelmiş gibi konuşmasanız sevinirim ne zaman oto login icin eklenir acaba birde oyundan atiyo pm atinca Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Öne Çıkan Yorum DEVILCRAFT Ağustos 17, 2018 gönderildi Öne Çıkan Yorum Share Ağustos 17, 2018 gönderildi Güncellendi şimdi ve pm atınca bir şey olmuyor denedim. save cpu açıkken yazamazsınız bir yerden belirteyim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ağustos 17, 2018 gönderildi Share Ağustos 17, 2018 gönderildi 28 dakika önce, casper1 yazdı: ne zaman oto login icin eklenir acaba birde oyundan atiyo pm atinca güncellendi burayada yazayım indirebilirsiniz oto logini Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fatih dgr Ağustos 17, 2018 gönderildi Share Ağustos 17, 2018 gönderildi Hocam 0xB00002 hatası alıyorum halan güncel koxp hangisi v2,0,3,4 degilmi ? Bu hatayı alanlar nasıl acsın koxp u lütfen yardım edin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fatih dgr Ağustos 17, 2018 gönderildi Share Ağustos 17, 2018 gönderildi reis son surum o degilmiş cok pardon simdi güncel sürümü yukledim düzeldi saolasın hakkını helal et DEVILCRAFT buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dogan2 Ağustos 18, 2018 gönderildi Share Ağustos 18, 2018 gönderildi Multiyi çalıştıramadım ben ama sizde problem varmı iki tane acıyor en fazla yardım lütfen Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Libido Ağustos 18, 2018 gönderildi Share Ağustos 18, 2018 gönderildi Merhabalar, yeni bir kullanıcıyım koxpu daha 1 saat önce aldım. Koxp açılıyor hiçbir sıkıntı yok ama özelliklerin hiçbiri çalışmıyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Gönderen DEVILCRAFT,
çözüm
Öneren: DEVILCRAFT
0 reactions
Bu iletiye git