beykozlu28 Oluşturuldu: Ağustos 18, 2018 Share Oluşturuldu: Ağustos 18, 2018 Ronia Online Oto Gem Kırma güzelce kırıyor sundırıese gıdıyor bankaya gıdıyor tekrar generator yanına gelıyor ama gem kırmayı bırakıyor. alttaki secenege tekrar baslat tıklamak gerekıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
beykozlu28 Ağustos 19, 2018 gönderildi Yazar Share Ağustos 19, 2018 gönderildi @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ahmeto Ağustos 19, 2018 gönderildi Share Ağustos 19, 2018 gönderildi could not access the storage hatası veriyor @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wepwawet Ağustos 19, 2018 gönderildi Share Ağustos 19, 2018 gönderildi ordaki neria banka adı ya koxp onu banka olarak algılayamıyor clan bankaya atmaya calısıyor o inostesi koxp banka olarak algılayamıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ahmeto Ağustos 19, 2018 gönderildi Share Ağustos 19, 2018 gönderildi @DEVILCRAFT oyunda inostesten sonra otomatik gem kırdırmayı durduruyor tekrar baslat yapmak zorunda kalıyprsun sebebi nedir acaba Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ahmeto Ağustos 19, 2018 gönderildi Share Ağustos 19, 2018 gönderildi vede itemleri bankaya atmıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ağustos 20, 2018 gönderildi Share Ağustos 20, 2018 gönderildi üstünde bankaya atılmayacak bir item varsa durumu bozabiliyor daha öncede senin gibi sorun yaşayan birisi böyle demişti ben denk gelmedim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ahmeto Ağustos 20, 2018 gönderildi Share Ağustos 20, 2018 gönderildi @DEVILCRAFTben hep sorun yasıyorum üstümde bom boş Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bdmr Ağustos 20, 2018 gönderildi Share Ağustos 20, 2018 gönderildi 7 saat önce, DEVILCRAFT yazdı: üstünde bankaya atılmayacak bir item varsa durumu bozabiliyor daha öncede senin gibi sorun yaşayan birisi böyle demişti ben denk gelmedim BENDE DE ÖYLE, SIRF SATILMAYACAK İTEM VARDIR DEDİN DİYE MAGİC BAG ÇEKTİM RED POTLARI ORAYA ATTIM AMA YİNE DE SATMIYOR CLAN BANKASINA ATIYOR KARDEŞİM. İNN HOSTESİN ADI DEĞİŞİK ONDAN OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ALGILAYAMIYORDUR BELKİ Bİ İLGİLENİN LÜTFEN. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ahmeto Ağustos 20, 2018 gönderildi Share Ağustos 20, 2018 gönderildi 3 saat önce, bdmr yazdı: BENDE DE ÖYLE, SIRF SATILMAYACAK İTEM VARDIR DEDİN DİYE MAGİC BAG ÇEKTİM RED POTLARI ORAYA ATTIM AMA YİNE DE SATMIYOR CLAN BANKASINA ATIYOR KARDEŞİM. İNN HOSTESİN ADI DEĞİŞİK ONDAN OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ALGILAYAMIYORDUR BELKİ Bİ İLGİLENİN LÜTFEN. aynen bendede aynı bankaya atmıyor ikincisi bankayı acıyor sonra tekrar kırma yerinde bot duruyor tekrar baslata tıklamak gerekiyor cözüm lütfen @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bdmr Ağustos 21, 2018 gönderildi Share Ağustos 21, 2018 gönderildi ARKADAŞLAR Bİ İLGİLENİR MİSİNİZ SATIN ALDIĞIMIZ ŞEYİN FAYDASINI GÖREMİYORUZ DİYORUZ. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bdmr Ağustos 22, 2018 gönderildi Share Ağustos 22, 2018 gönderildi @ DEVILCRAFT EZEL Owner 1.955 3.790 ileti Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bdmr Ağustos 22, 2018 gönderildi Share Ağustos 22, 2018 gönderildi @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
saydo94 Ağustos 23, 2018 gönderildi Share Ağustos 23, 2018 gönderildi evt Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
NeedMoney Ağustos 27, 2018 gönderildi Share Ağustos 27, 2018 gönderildi @DEVILCRAFT hocam sorun halen devam ediyor bankaya atmıyor itemleri Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar