DEVILCRAFT Oluşturuldu: Ağustos 20, 2018 Share Oluşturuldu: Ağustos 20, 2018 Ronia Onine [ Banka Probemi İçin Çözüm ] NPC İsimleri ile oynadıkları için bankayı açamama problemi var zırt pırt değiştirirler belki ama kalıcı olarak eski haline geri almak ve sorundan kurtulmak için ekte verdiğim tbl dosyasını data içersine atın ve oyuna girin NPC_us.tbl Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wepwawet Ağustos 20, 2018 gönderildi Share Ağustos 20, 2018 gönderildi 2 saat önce, DEVILCRAFT yazdı: Ronia Onine [ Banka Probemi İçin Çözüm ] NPC İsimleri ile oynadıkları için bankayı açamama problemi var zırt pırt değiştirirler belki ama kalıcı olarak eski haline geri almak ve sorundan kurtulmak için ekte verdiğim tbl dosyasını data içersine atın ve oyuna girin NPC_us.tbl Adamsın reis bide müsait zamanınız olunca şu oto gem kırmada bankayı iptal etme seçeneği olursa süper olur sadece kırıp sundirese satma olayıda olursa bal dök yala olur alemgamede yapıyorlardı onu oldukları yerden dc sundires generator ortasında oto kırıp satıyorlardı hızlı bi şekilde takılar buslar üstünde duruyordu çok araştırdım fakat sanırım başka koxpta yapıyorlardı onu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ahmeto Ağustos 20, 2018 gönderildi Share Ağustos 20, 2018 gönderildi @DEVILCRAFT hocam ben ayarlıyorum her itemi satıcıya satıyor tik atmasan bile herşeyi satıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sjumper Ağustos 21, 2018 gönderildi Share Ağustos 21, 2018 gönderildi Arkadaşlar roniada bu gün öğle saatlerinde hata vermeye başladı girebilen var mı bende chat dedected yazıyor açılmıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar