LEGEND1453 Oluşturuldu: Ağustos 23, 2018 Share Oluşturuldu: Ağustos 23, 2018 USKO MULTİ DE SORUN VAR USKO MULTİDE SORUN VAR İKİ ÇARDAN FAZLA GİRMİYOR GİRENDE DC YİYOR VE SORUN TEK BENDE DEĞİL AKADAŞLARDADA VAR Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ekoko Ağustos 23, 2018 gönderildi Share Ağustos 23, 2018 gönderildi multi ile alakalı birşey değil. sunucu da bir problem var. otomatik olarak 1 dakika sonra dc ediyor charı. bi reset atıp düzeltirler merak etmeyin. DEVILCRAFT buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
LEGEND1453 Ağustos 23, 2018 gönderildi Yazar Share Ağustos 23, 2018 gönderildi BAŞKA BİLGİSAYARDAN OYUNA GİRİYORUM ÇAR DC YEMİYOR MULTİ İLE GİRİNCE DC YİYOR Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ekoko Ağustos 23, 2018 gönderildi Share Ağustos 23, 2018 gönderildi hayır usko'da problem var demiyorum. speedy bot sunucusunda bir problem var. devil gelince reset atar bişey yapar düzeltir diyorum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
prop Ağustos 23, 2018 gönderildi Share Ağustos 23, 2018 gönderildi ne zaman gelir ki Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
saydo94 Ağustos 23, 2018 gönderildi Share Ağustos 23, 2018 gönderildi bian önce gelse iyi olur Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Öne Çıkan Yorum DEVILCRAFT Ağustos 23, 2018 gönderildi Öne Çıkan Yorum Share Ağustos 23, 2018 gönderildi 30dk önce düzeltildi durum, @ekoko arkadaşımız cevap vermiş zaten arada bir nadir olarak sunucu kapanabiliyor o yüzden dc sorunu yaşayabiliyorsunuz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
saydo94 Ağustos 23, 2018 gönderildi Share Ağustos 23, 2018 gönderildi sorun düzeldi sıfır sıkıntı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Gönderen DEVILCRAFT,
çözüm
Öneren: DEVILCRAFT
0 reactions
Bu iletiye git