tayfun48 Oluşturuldu: Ağustos 26, 2018 Share Oluşturuldu: Ağustos 26, 2018 DEVILCRAFTY DEATHKO GUNCELLEME GELDI CALISMIYOR koxp deathko yenı exe guncellemesı geldıgı ıcın calısmıyor bakarsnaız sevınırız surelerı bosa gıdıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tayfun48 Ağustos 26, 2018 gönderildi Yazar Share Ağustos 26, 2018 gönderildi güncellll Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tayfun48 Ağustos 26, 2018 gönderildi Yazar Share Ağustos 26, 2018 gönderildi yetkılıler bakabılırmı yardımcı olucak kımse yokmu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tayfun48 Ağustos 26, 2018 gönderildi Yazar Share Ağustos 26, 2018 gönderildi File corrupted! hatası yardım file corrupted this program has been manipulated and maybe it's infected by a virus or cracked hatası alıyorum sebebi nedir? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
CeRRaH Ağustos 26, 2018 gönderildi Share Ağustos 26, 2018 gönderildi beni banla. aynı problem hala beklıyoruz bi tespit yapılıp bılgı verılebılrmı... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tayfun48 Ağustos 26, 2018 gönderildi Yazar Share Ağustos 26, 2018 gönderildi deathko duzeltılır ınsallah yenı exe gelmıs oyle deme cerrah gıden gunlerın telafısını yapıolar dıye bılıyorum CeRRaH buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
CeRRaH Ağustos 26, 2018 gönderildi Share Ağustos 26, 2018 gönderildi boyle kalıtelı bı program ve sıte yanı mantıken telafı olması lazım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wepwawet Ağustos 26, 2018 gönderildi Share Ağustos 26, 2018 gönderildi üyeliklerinizin bitmesine 1 gün kala 2 3 gün kullanamadığınız (güncelleme gelmediğinden dolayı ) üyeliğinizde gün sayınız bitse bile fazlasıyla gün yükleme işlemi yapılıyor o konuda içinizde şüphe olmasın yeni güncellemeyi getirmek için uğraşıyorlardır geçen saat 4de gelmişti güncelleme Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ağustos 26, 2018 gönderildi Share Ağustos 26, 2018 gönderildi güncellemenin bitmesine az kaldı diğer konuda cevapladım ayrı konu açmanıza gerek yok beyler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar