casper1 Oluşturuldu: Ağustos 27, 2018 Share Oluşturuldu: Ağustos 27, 2018 Ronia Online hata Ronia online serverine giremiyorum hata adi 0XB000002 hatasi aliyorum @DEVILCRAFT bakarmisniz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
casper1 Ağustos 27, 2018 gönderildi Yazar Share Ağustos 27, 2018 gönderildi sorunu nasil cozebilirim yeni guncelleme vericekmisniz neyden kaynakli bir sorun yardimci olursaniz sevinirim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wepwawet Ağustos 27, 2018 gönderildi Share Ağustos 27, 2018 gönderildi bende sorunsuz calısıyor launcerin bütün patchlerini attır deep ayarların yapılımı ona bak koxpta dogru sürümümü indirmişsin ona bak bide tekrar dene defender felan kapalı olsun Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sckiygi Ağustos 27, 2018 gönderildi Share Ağustos 27, 2018 gönderildi @Wepwawet sorun bendede var giriş yapamıyorum tw bıraksam ayarlama şansın var mı sabahtan beri yapmadığım birşey kalmadı hala giremiyorum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
jackwider Ağustos 27, 2018 gönderildi Share Ağustos 27, 2018 gönderildi AYNI HATA BENDE DE VAR GİRMİYO OYUNA HATA VERİYO Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wepwawet Ağustos 27, 2018 gönderildi Share Ağustos 27, 2018 gönderildi oto login sürümmü kullanıyorsunuz normal sürümmü bende oto login sürüm var oto login sürümde sıkıntı yok normal sürüm hakkında birşey diyemem Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sckiygi Ağustos 27, 2018 gönderildi Share Ağustos 27, 2018 gönderildi @Wepwawet normal sürüm kullanıyorum ben oto loginli sanırım halledilmiş normal sürüm de gelmiş gözüküyor ama problem hala aynı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
jackwider Ağustos 27, 2018 gönderildi Share Ağustos 27, 2018 gönderildi normal sürüm kullanıyorum hata alıyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
casper1 Ağustos 27, 2018 gönderildi Yazar Share Ağustos 27, 2018 gönderildi oto loginli surum kullaniyorm Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Hasancang Ağustos 27, 2018 gönderildi Share Ağustos 27, 2018 gönderildi Bende alıyorum hatayı çözümü bulamadım. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ağustos 27, 2018 gönderildi Share Ağustos 27, 2018 gönderildi canlarım benim o kadar uyarıyorum oyunun launcheri açıp durmadan patchleri çekmeyin size bir yararı değil zararı olacak böyle http://www.dosya.tc/server15/96cl0v/Data.rar.html bunu data içine çıkarın girersiniz. fakat yapmayın koxp kullanıyorsunuz siz sadece koxpla gireceksiniz oyunun launcheri ile değil Hasancang buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
casper1 Ağustos 27, 2018 gönderildi Yazar Share Ağustos 27, 2018 gönderildi 10 minutes ago, DEVILCRAFT said: canlarım benim o kadar uyarıyorum oyunun launcheri açıp durmadan patchleri çekmeyin size bir yararı değil zararı olacak böyle http://www.dosya.tc/server15/96cl0v/Data.rar.html bunu data içine çıkarın girersiniz. fakat yapmayın koxp kullanıyorsunuz siz sadece koxpla gireceksiniz oyunun launcheri ile değil sen harika bi detaysin :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sckiygi Ağustos 27, 2018 gönderildi Share Ağustos 27, 2018 gönderildi @DEVILCRAFT Cansın sen Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar