vvimes Oluşturuldu: Ağustos 29, 2018 Share Oluşturuldu: Ağustos 29, 2018 Dün geceden beri dc sorunu yaşıyorum Normalde sürekli kullandığım ayarlarda ama max. 3-5 dakika için dc yiyorum hiç bir sıkıntı yaşamamıştım bugüne kadar yardımcı olurmusunuz ? 3deepsilence buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
vvimes Ağustos 29, 2018 gönderildi Yazar Share Ağustos 29, 2018 gönderildi Sorun direk bot ile ilgili lütfen ilgilenirmisiniz ? Bir tek ben yaşamıyorum sorunu çünkü. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
vvimes Ağustos 29, 2018 gönderildi Yazar Share Ağustos 29, 2018 gönderildi @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ağustos 30, 2018 gönderildi Share Ağustos 30, 2018 gönderildi göz attım ve botla alakalı bir sorun yok , sorun kişisel Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tolguard Ekim 4, 2018 gönderildi Share Ekim 4, 2018 gönderildi 8 li ve 9 lu oklarda 3 kişi daha dc almakta sorun kişisel değil hocam 8 9 lu okta dc problemi var malesef Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar