goodkiill Oluşturuldu: Eylül 4, 2018 Share Oluşturuldu: Eylül 4, 2018 acme koxp sorun yardım ede bilen iceri https://i.hizliresim.com/VDODkq.jpg böyle bir sorun alıyorm yardım ola bilecek varmi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Eylül 5, 2018 gönderildi Share Eylül 5, 2018 gönderildi clienti sil sıfırdan kur patchleri çek sonra tekrar dene sorunun çözülmesi gerek . ayrıca koxpu client içine atmasan iyi olur Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
3xx4 Eylül 6, 2018 gönderildi Share Eylül 6, 2018 gönderildi aynı problem bendede var sildim yukledim fayda etmedi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bekirefe16 Eylül 6, 2018 gönderildi Share Eylül 6, 2018 gönderildi aynı sorun bende de var çözülmüyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bekirefe16 Eylül 6, 2018 gönderildi Share Eylül 6, 2018 gönderildi On 05.09.2018 at 10:44, DEVILCRAFT yazdı: clienti sil sıfırdan kur patchleri çek sonra tekrar dene sorunun çözülmesi gerek . ayrıca koxpu client içine atmasan iyi olur sorunu çözmüyor bilginiz olsun. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Eylül 6, 2018 gönderildi Share Eylül 6, 2018 gönderildi eski koxp sürümlerinden birisi ile girebilirsiniz - güncelleme verirler büyük ihtimal açılışı bekliyorlar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bekirefe16 Eylül 6, 2018 gönderildi Share Eylül 6, 2018 gönderildi 26 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı: eski koxp sürümlerinden birisi ile girebilirsiniz - güncelleme verirler büyük ihtimal açılışı bekliyorlar açılışta ona göre ayar çekiceksiniz demi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Eylül 7, 2018 gönderildi Share Eylül 7, 2018 gönderildi 7 saat önce, bekirefe16 yazdı: açılışta ona göre ayar çekiceksiniz demi yani güncelleme verme olasılığı yüksek - şuan eski sürümler çalışıyor fakat güncel sürüme uyarlarlar olmazsa zaten güncelleriz hemen Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar