sansar4x Oluşturuldu: Eylül 4, 2018 Share Oluşturuldu: Eylül 4, 2018 Yardım eder misin Sa arkadaşlar . İlk defa devilcraft kullanmayı düşünüyorum . daha doğrusu knight tarihi boyunca ilk defa 7 8 önce beramusda kullandım ilegal program . Acme nin cuma günü açılcak serverinde sadece pazar char açmak için multi almak istiyorum. Sadece pazar char ve ana charımı açsam başka bir özelliğini çalıştırmadan multi oldugunu anlayabilir mi yöneticiler . Normal multiyi alsam ana char ve pazar char için 2sinide multi ile acıcam birini multi açmak yeter li olur mu . Yani arkadaşlar beni biraz aydınlatır mısınız yardım server arkadaşlar anlıycanız hiç bir bilgim yok devil ile ilgili . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Eylül 4, 2018 gönderildi Share Eylül 4, 2018 gönderildi 56 dakika önce, sansar4x yazdı: Yardım eder misin Sa arkadaşlar . İlk defa devilcraft kullanmayı düşünüyorum . daha doğrusu knight tarihi boyunca ilk defa 7 8 önce beramusda kullandım ilegal program . Acme nin cuma günü açılcak serverinde sadece pazar char açmak için multi almak istiyorum. Sadece pazar char ve ana charımı açsam başka bir özelliğini çalıştırmadan multi oldugunu anlayabilir mi yöneticiler . Normal multiyi alsam ana char ve pazar char için 2sinide multi ile acıcam birini multi açmak yeter li olur mu . Yani arkadaşlar beni biraz aydınlatır mısınız yardım server arkadaşlar anlıycanız hiç bir bilgim yok devil ile ilgili . multi olduğunu anlayamazlar çünkü her char farklı pcden girmiş gibi gözüküyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sansar4x Eylül 4, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 4, 2018 gönderildi 18 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı: multi olduğunu anlayamazlar çünkü her char farklı pcden girmiş gibi gözüküyor Hocam ilk defa kullanıcamda . Üstdede belirtmiştim . 2 charıda multi ile mi açmam gerekiyor . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Eylül 5, 2018 gönderildi Share Eylül 5, 2018 gönderildi 6 saat önce, sansar4x yazdı: Hocam ilk defa kullanıcamda . Üstdede belirtmiştim . 2 charıda multi ile mi açmam gerekiyor . fark etmez aynı yola çıkıyor yine de Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sansar4x Eylül 8, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 8, 2018 gönderildi On 05.09.2018 at 08:30, DEVILCRAFT yazdı: fark etmez aynı yola çıkıyor yine de Oyun dizini program içinde olmamalıdır vs hatası alıyorum hocam girerken ? acil yardım pls Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sansar4x Eylül 8, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 8, 2018 gönderildi On 05.09.2018 at 08:30, DEVILCRAFT yazdı: fark etmez aynı yola çıkıyor yine de HOCAM ilk hataı çözüm bu seferde acme error veriyor . multi ile pazar charımı açarken. ana charımı C ye kurdum normal katıyorum. d den multi pazarı katıyorum 2 sinide kapatıyor acme error deyip Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Eylül 9, 2018 gönderildi Share Eylül 9, 2018 gönderildi 11 saat önce, sansar4x yazdı: HOCAM ilk hataı çözüm bu seferde acme error veriyor . multi ile pazar charımı açarken. ana charımı C ye kurdum normal katıyorum. d den multi pazarı katıyorum 2 sinide kapatıyor acme error deyip Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sansar4x Eylül 9, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 9, 2018 gönderildi 21 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı: ana charımızı normal açamıyoruz yani öyle mi hocam. ilk defa kullanıyorumda idare edin ark. ım ana charını normal açtığını sonra multi ile 2 .charı actıgını söylüyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Eylül 9, 2018 gönderildi Share Eylül 9, 2018 gönderildi 1 dakika önce, sansar4x yazdı: ana charımızı normal açamıyoruz yani öyle mi hocam. ilk defa kullanıyorumda idare edin ark. ım ana charını normal açtığını sonra multi ile 2 .charı actıgını söylüyor izin vermiyor demekki normal açman bir şey ifade etmez zaten tespit edebilecekleri bir şey yok Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sansar4x Eylül 9, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 9, 2018 gönderildi 25 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı: izin vermiyor demekki normal açman bir şey ifade etmez zaten tespit edebilecekleri bir şey yok anladım hocam sadece pazar için kullanıcam hade bire bismillah ilk defa kullanıyorum böyle bir şey . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sansar4x Eylül 9, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 9, 2018 gönderildi 51 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı: izin vermiyor demekki normal açman bir şey ifade etmez zaten tespit edebilecekleri bir şey yok Kardeşim pc yi biraz kastırıyor . özellikleri iyi bilgisayarım kesinlikle ekşinde bile kasmaz neden böyle ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar