Jump to content
  • Kaydol

Yardım Eder Misin

sansar4x
 Share

Önerilen Mesajlar

Yardım eder misin

Sa arkadaşlar .

İlk defa devilcraft kullanmayı düşünüyorum . daha doğrusu knight tarihi boyunca ilk defa 7 8 önce beramusda kullandım ilegal program .

Acme nin cuma günü açılcak serverinde sadece pazar char açmak için multi almak istiyorum.

Sadece pazar char ve ana charımı açsam başka bir özelliğini çalıştırmadan multi oldugunu anlayabilir mi yöneticiler .

Normal multiyi alsam ana char ve pazar char için 2sinide multi ile acıcam birini multi açmak yeter li olur mu . Yani arkadaşlar beni biraz aydınlatır mısınız yardım server arkadaşlar anlıycanız hiç bir bilgim yok devil ile ilgili .

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

56 dakika önce, sansar4x yazdı:

Yardım eder misin

Sa arkadaşlar .

İlk defa devilcraft kullanmayı düşünüyorum . daha doğrusu knight tarihi boyunca ilk defa 7 8 önce beramusda kullandım ilegal program .

Acme nin cuma günü açılcak serverinde sadece pazar char açmak için multi almak istiyorum.

Sadece pazar char ve ana charımı açsam başka bir özelliğini çalıştırmadan multi oldugunu anlayabilir mi yöneticiler .

Normal multiyi alsam ana char ve pazar char için 2sinide multi ile acıcam birini multi açmak yeter li olur mu . Yani arkadaşlar beni biraz aydınlatır mısınız yardım server arkadaşlar anlıycanız hiç bir bilgim yok devil ile ilgili .

multi olduğunu anlayamazlar çünkü her char farklı pcden girmiş gibi gözüküyor

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

On 05.09.2018 at 08:30, DEVILCRAFT yazdı:

fark etmez aynı yola çıkıyor yine de

HOCAM ilk hataı çözüm bu seferde acme error veriyor . multi ile pazar charımı açarken.

ana charımı C ye kurdum normal katıyorum.

d den multi pazarı katıyorum 2 sinide kapatıyor acme error deyip

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, sansar4x yazdı:

ana charımızı normal açamıyoruz yani öyle mi hocam. ilk defa kullanıyorumda idare edin :D

ark. ım ana charını normal açtığını sonra multi ile 2 .charı actıgını söylüyor

izin vermiyor demekki normal açman bir şey ifade etmez zaten tespit edebilecekleri bir şey yok 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

25 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı:

izin vermiyor demekki normal açman bir şey ifade etmez zaten tespit edebilecekleri bir şey yok 

anladım hocam sadece pazar için kullanıcam hade bire bismillah ilk defa kullanıyorum böyle bir şey .

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

51 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı:

Kardeşim pc yi biraz kastırıyor . özellikleri iyi bilgisayarım kesinlikle ekşinde bile kasmaz neden böyle ?

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...