sansar4x Oluşturuldu: Eylül 9, 2018 Share Oluşturuldu: Eylül 9, 2018 BEYLER YARDIM EDER MİSİN Normal sürüm kullanıyorum . İlk önce kendi charımı normal acıyorum c ye kurdum. Sonra multi ile pazar charı d den acıyorum . multiyi açınca OYUNA GİRDİĞİNDE - ACME ERROR CODE 2 bilmem bir şeyler yazıyor hatanın nedeni nedir. acil yardım lütfen Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
alperkicirli Eylül 9, 2018 gönderildi Share Eylül 9, 2018 gönderildi Pencere adını kullanıyorsan değiştir. Ya da şöyle yap birincisini pid ile başlat ikincisine pencere adı ver kendin kısa olsun. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sansar4x Eylül 9, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 9, 2018 gönderildi 5 saat önce, alperkicirli yazdı: Pencere adını kullanıyorsan değiştir. Ya da şöyle yap birincisini pid ile başlat ikincisine pencere adı ver kendin kısa olsun. hocam ilk defa kullanıyorum . koxp . hiç bir şey anlamadım inan Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Eylül 9, 2018 gönderildi Share Eylül 9, 2018 gönderildi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar