sansar4x Oluşturuldu: Eylül 9, 2018 Share Oluşturuldu: Eylül 9, 2018 KASMA SORUNU yardım edin lütfen Sa beyler iyi forumlar . Pc özellikleri iyi ekşinde falan kasmayan bilgisayar . 2. charı pazara koydum . Multiyi açınca kasıyor neden acil yardım eder misiniz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sansar4x Eylül 9, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 9, 2018 gönderildi PC WİN 7 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Eylül 9, 2018 gönderildi Share Eylül 9, 2018 gönderildi pc win 7 demen bir şey ifade etmez donanım bilgisi gerek ki büyük ihtimalle işlemcin kötü Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
cagan3165 Eylül 9, 2018 gönderildi Share Eylül 9, 2018 gönderildi @DEVILCRAFT merhaba 10 dakika önce deathko serveri için kops aldım ama 0xb00000 bu hatayı alıyorum güncellemeyimi beklemem gerekiyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sansar4x Eylül 9, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 9, 2018 gönderildi Bir saat önce, DEVILCRAFT yazdı: pc win 7 demen bir şey ifade etmez donanım bilgisi gerek ki büyük ihtimalle işlemcin kötü i5-6500 cpu 3,20 ghz 2 gb 128 bit ekran kartı 8gb ram işlemci de gayet başarılı yardımınızı bekliyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Eylül 9, 2018 gönderildi Share Eylül 9, 2018 gönderildi 14 dakika önce, sansar4x yazdı: i5-6500 cpu 3,20 ghz 2 gb 128 bit ekran kartı 8gb ram işlemci de gayet başarılı yardımınızı bekliyorum ko için başarılı değil işte koxpta save cpuyu kullan arkaplanda kullanmadığın clientler için Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sansar4x Eylül 9, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 9, 2018 gönderildi 6 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı: ko için başarılı değil işte koxpta save cpuyu kullan arkaplanda kullanmadığın clientler için biraz bilgi verseniz hocam kb yın idare edin beni biraz. save cpu derken Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sansar4x Eylül 9, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 9, 2018 gönderildi @DEVILCRAFT yardım pls Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sultan_TR Eylül 9, 2018 gönderildi Share Eylül 9, 2018 gönderildi 5 saat önce, sansar4x yazdı: biraz bilgi verseniz hocam kb yın idare edin beni biraz. save cpu derken botun ana ekranında yani genel yazan yerde sağ ortada save cpu yazıyor ultra cpu işaretleyip aktifi işaretlersen kasma azalır büyük miktarda . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sansar4x Eylül 10, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 10, 2018 gönderildi 6 saat önce, Sultan_TR yazdı: botun ana ekranında yani genel yazan yerde sağ ortada save cpu yazıyor ultra cpu işaretleyip aktifi işaretlersen kasma azalır büyük miktarda . hala aynı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sansar4x Eylül 10, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 10, 2018 gönderildi @DEVILCRAFT hocam bi yardım edin. cpu yu 2 char %40 43 lerde yiyor . Pazar charı fazla cpu aldıgı için ana charım kasıyor . kasmayan clientden ana charı açıyorum bu sefer diğer client fazla cpu aldıgı için ana char yine kasıyor. sorun ana charın pazar chara göre daha az cpu almasından dolayı galiba. bir yardımcı olun lütfen Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar