erkan12 Oluşturuldu: Eylül 9, 2018 Share Oluşturuldu: Eylül 9, 2018 Acme koxp en son sürümünü indirip kullanayim dedim exe. Kapat hatası çalışmayı durdurdu diye hata Acme koxp en son sürümünü indirip kullanayim dedim exe. Kapat hatası çalışmayı durdurdu diye hata alıyorum sebebi ne olabilir yardim edin lütfen ıyi oyunlar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Eylül 9, 2018 gönderildi Share Eylül 9, 2018 gönderildi 7 dakika önce, erkan12 yazdı: Acme koxp en son sürümünü indirip kullanayim dedim exe. Kapat hatası çalışmayı durdurdu diye hata Acme koxp en son sürümünü indirip kullanayim dedim exe. Kapat hatası çalışmayı durdurdu diye hata alıyorum sebebi ne olabilir yardim edin lütfen ıyi oyunlar Acmenin güncellemesini her server almadı. eğer güncelleme almadıysa server önceki sürümü kullan ayrıca dediğin sorunun koxpla alakalı olduğunu da sanmıyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
erkan12 Eylül 9, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 9, 2018 gönderildi 15 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı: Acmenin güncellemesini her server almadı. eğer güncelleme almadıysa server önceki sürümü kullan ayrıca dediğin sorunun koxpla alakalı olduğunu da sanmıyorum Yani en eski sürümü mü kullanayim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sultan_TR Eylül 9, 2018 gönderildi Share Eylül 9, 2018 gönderildi 3 saat önce, erkan12 yazdı: Yani en eski sürümü mü kullanayim hayır daha önce kulllanmakta olduğun sürümü kullan diyor son sürüm değil Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
erkan12 Eylül 10, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 10, 2018 gönderildi Hata veriyor girmiyor eski sürüm Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar