alperkicirli Oluşturuldu: Eylül 10, 2018 Share Oluşturuldu: Eylül 10, 2018 Item Listeleri Açılmıyor @DEVILCRAFT Bankaya item at bölümünde ve sundriese item sat bölümünde olan listeden seç bölümündeki item listesi açılmıyor. ACME Koxp kullanıyorum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sultan_TR Eylül 10, 2018 gönderildi Share Eylül 10, 2018 gönderildi Bir saat önce, alperkicirli yazdı: Item Listeleri Açılmıyor @DEVILCRAFT Bankaya item at bölümünde ve sundriese item sat bölümünde olan listeden seç bölümündeki item listesi açılmıyor. ACME Koxp kullanıyorum. ekran görüntüsü eklermisiniz size daha kolay yardımcı olabiliriz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
alperkicirli Eylül 10, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 10, 2018 gönderildi 2 saat önce, Sultan_TR yazdı: ekran görüntüsü eklermisiniz size daha kolay yardımcı olabiliriz Yeşil çember içerisine aldığım buton işlevsiz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sultan_TR Eylül 10, 2018 gönderildi Share Eylül 10, 2018 gönderildi 27 dakika önce, alperkicirli yazdı: Yeşil çember içerisine aldığım buton işlevsiz. evet şu anda öyle bir sorun mevcut iletiyorum kendilerine en kısa sürede ilgileneceklerdir. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
alperkicirli Eylül 10, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 10, 2018 gönderildi Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
alperkicirli Eylül 11, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 11, 2018 gönderildi 22 saat önce, Sultan_TR yazdı: evet şu anda öyle bir sorun mevcut iletiyorum kendilerine en kısa sürede ilgileneceklerdir. Bir güncelleme gelecek mi? Bankaya item atma fonksiyonuna ihtiyacım var da. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sultan_TR Eylül 11, 2018 gönderildi Share Eylül 11, 2018 gönderildi 2 saat önce, alperkicirli yazdı: Bir güncelleme gelecek mi? Bankaya item atma fonksiyonuna ihtiyacım var da. oto kutu kısmında acılıyor ancak orada acılmıyor ilgilenilmekte merak etmeyiniz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar