Jump to content
  • Kaydol

Son - Ko Türkiyede ilk Ve Tek Ardream Farm Server Kapali Beta Online


ata1905
 Share

Önerilen Mesajlar

SON - KO Türkiyede İLK VE TEK ARDREAM FARM SERVER KAPALİ BETA ONLİNE

[IMG]
WEBSITESI | FACEBOOK | FORUM | DISCORD

Kapalı PK Beta 
11 Eylül 18:00


Merhaba Şovalyeler,

Sizlere en yeni "Son-KO: Reborn Of The Ardream" güncellemesini sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bildiğiniz gibi Son-KO 2013 yılında v1298 olarak kurulmuş ve zaman içersinde v1453 daha sonra v1534 olarak 2016 yılına kadar uluslar arası oyunculara 3 farklı dilde hizmet vermiştir.

[IMG]

Ardream tutkunlarına özledikleri kaliteli oyun ortamını yeniden sunmak için 2018 yılının başından beri çalışmalarımızı sessiz bir şekilde sürdürdük. 2013-2016 yılları arasında Ardream sunucularda oynadıysanız mutlaka Son-KO ya uğramışsınızdır. Yenilenmiş haliyle "Son-KO: Reborn Of The Ardream" karşınızda!

[IMG]

Son-KO: Reborn Of The Ardream

Bildiğiniz Ardream sunucular bugüne kadar hep hazır itemlerle 59 Level PK üzerine kuruluydu. Yıllarca Ardream PK sunucularına öncülük etmiş bir ekip olarak daha önce görülmemiş bir Farm-Ardream sunucusu hazırlamaya karar verdik. Yeni sunucu özellikleri detaylı bir şekilde sizlere duyurulacaktır ancak bu duyurumuzla birlikte kafanızda bir şekil oluşması için kaba hatlarıyla database özelliklerinden bahsetmek gerekirse, 1 level başlangıç olacak. 59. level'a gelmek için ortalama 1-2 gün exp kasmalısınız. 59. level'a ulaştıktan sonra 59/10 olarak rebirth kasma şansınıda sizlere sunuyoruz. Başlangıçta item upgrade limiti +8 olacak ve takı upgrade limiti ise +0 olacaktır. Eslant bölgesi kapalı olacak ve tüm Eslant Bossları Ardream haritasının farklı noktalarına yerleştirilecek. Ayrıca Bifrost'a etkinliği Ardream'a göre düzenlendi ve daha güçlü itemler yapmak için Bifrost oldukça önemli bir etkinlik olacak. Oyundaki tüm Boss ve Npc atak/defans/hp oranları Ardream karakterlerine göre ayarlandı. Madencilik yaparak karakterinizi belirli bir noktaya getirmeniz mümkün ancak daha güçlü olmak için bifrost etkinliğine katılmanız gerekecek. Red ve Black Chitin yapımında gerekli materyaller Bifrost haritasından çıkmaktadır. Şimdilik söyleyeceklerimiz bu kadar detaylı bilgilendirme ilerleyen günlerde sitemize eklenecektir.


[IMG]

[IMG]

[IMG]

[IMG]

[IMG]

[IMG]

[IMG]

[IMG]

[IMG]

[IMG]

[IMG]

[IMG]

[IMG]

[IMG]

[IMG]

[IMG]

[IMG]

[IMG]

Ayrıca, daha eğlenceli bir Ardream deneyimi için tüm fikirlere açık olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Kapalı PK Beta 
11 Eylül 18:00

Saygılarımızla,
Son-KO Takımı.

Tanıtım konumuz ilerleyen günlerde güncellenecektir.
Detaylı bilgi için forum sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

[IMG]
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...