despot34 Oluşturuldu: Eylül 13, 2018 Share Oluşturuldu: Eylül 13, 2018 Satın alınan koxp Koco satın aldım ama kurduğumda keyide yuklememe rağmen hesapinada gün kalmamış hatası alıyorum 2 gündür uğraşıyorum.... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wepwawet Eylül 13, 2018 gönderildi Share Eylül 13, 2018 gönderildi belki yanlış sürümü indirdin ona bakabilrmisin veya yanlış ürünü satın aldın yanlış koxpla giirş yapıyorsun kontrol edermisin vede son teklif veya skypeden devile ulaşırsan yardımcı olur yükledigin keyle ilgili DEVILCRAFT buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sultan_TR Eylül 14, 2018 gönderildi Share Eylül 14, 2018 gönderildi 21 saat önce, despot34 yazdı: Satın alınan koxp Koco satın aldım ama kurduğumda keyide yuklememe rağmen hesapinada gün kalmamış hatası alıyorum 2 gündür uğraşıyorum.... Auto login ve normal sürüm olarak 2 çeşit koxp var.Hangi sürüm için key aldıysanız o sürümü indiriniz . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar