Donald Oluşturuldu: Eylül 15, 2018 Share Oluşturuldu: Eylül 15, 2018 There is an error in the selected server hatası veriyor oyuna girmiyor knightzone da koxpla girdiğim zaman There is an error in the selected server hatası veriyor oyuna girmiyor koxpsuz denediğim zaman aynı hesaba girebiliyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Eylül 15, 2018 gönderildi Share Eylül 15, 2018 gönderildi 2 saat önce, Donald yazdı: There is an error in the selected server hatası veriyor oyuna girmiyor knightzone da koxpla girdiğim zaman There is an error in the selected server hatası veriyor oyuna girmiyor koxpsuz denediğim zaman aynı hesaba girebiliyorum ip sınırına takılıyorsun yada var olan koxpun kopyasını çıkardığın için aynı hddserial dosyasına sahip bu yüzden 2. charını aynı pcden girdiğini gördüğü için oyuna almıyor 1. sorun için proxy satın alıp kullanman gerek, 2. sorun içinse hddserial dosyasını sileceksin koxp klasörünün içinden Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
furkanburak Eylül 15, 2018 gönderildi Share Eylül 15, 2018 gönderildi 7 saat önce, Donald yazdı: There is an error in the selected server hatası veriyor oyuna girmiyor knightzone da koxpla girdiğim zaman There is an error in the selected server hatası veriyor oyuna girmiyor koxpsuz denediğim zaman aynı hesaba girebiliyorum 9. chara girerken mi alıyorsun bu hatayı ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
furkanburak Eylül 15, 2018 gönderildi Share Eylül 15, 2018 gönderildi 5 saat önce, DEVILCRAFT yazdı: ip sınırına takılıyorsun yada var olan koxpun kopyasını çıkardığın için aynı hddserial dosyasına sahip bu yüzden 2. charını aynı pcden girdiğini gördüğü için oyuna almıyor 1. sorun için proxy satın alıp kullanman gerek, 2. sorun içinse hddserial dosyasını sileceksin koxp klasörünün içinden jet proxy ile deniyorum 9. char girmeyi servera tıklayınca dc veriyor 255 hatas veriyor ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Donald Eylül 16, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 16, 2018 gönderildi 19 saat önce, furkanburak yazdı: 9. chara girerken mi alıyorsun bu hatayı ? yok kanka ben max 4 sokabiliyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Eylül 16, 2018 gönderildi Share Eylül 16, 2018 gönderildi 20 saat önce, furkanburak yazdı: 9. chara girerken mi alıyorsun bu hatayı ? ip başına 8 char sokabilme limitin var demekki 9 için proxy gerekli fakat çalışan proxy bulman gerekli aldığın proxy çalışmıyor kısacası engelli Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Donald Eylül 16, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 16, 2018 gönderildi @DEVILCRAFT oraclegame e hiçbir şekilde giremiyorum oyunu daha yeni indirdim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Eylül 16, 2018 gönderildi Share Eylül 16, 2018 gönderildi 10 dakika önce, Donald yazdı: @DEVILCRAFT oraclegame e hiçbir şekilde giremiyorum oyunu daha yeni indirdim güncel sürümden önceki son 2 versiyonu indir birisi girer bir sürü cevap verildi bu konuda Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar