barzo Oluşturuldu: Eylül 15, 2018 Share Oluşturuldu: Eylül 15, 2018 KO ZONE DE MULTİ ? Koxpun özelliklerinden 2 client açılacagını ögrendim ancak kozonede açılmıyor(ya da ben açamadım) pc limit falanmı vardır yoksa ne zımbırtıdır bu :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wepwawet Eylül 15, 2018 gönderildi Share Eylül 15, 2018 gönderildi kardeşim 2.clienti açman için ilk önce 2 adet client 2 adet koxp dosyası yapman lazım 1.koxpla 1.client giriş yapman lazım 2.koxpla 2.clientle giriş yapman lazım bunları yaptın halde giremıyorsan deep ayarlarını yapmalısın servera göre değişiyor oraclegamerda deep ayarı yapmaya gerek yok zonede belki vardır deep ayarlarını yap girebilirsin multi güncelleme vermiş devil barzo buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
furkanburak Eylül 15, 2018 gönderildi Share Eylül 15, 2018 gönderildi Bir saat önce, barzo yazdı: KO ZONE DE MULTİ ? Koxpun özelliklerinden 2 client açılacagını ögrendim ancak kozonede açılmıyor(ya da ben açamadım) pc limit falanmı vardır yoksa ne zımbırtıdır bu :) dostum sen ne zaman denedin en son 2 char acmayı daha once hiç açabildin mi ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
barzo Eylül 15, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 15, 2018 gönderildi arkadaş yazmış aga 2.client de şartmış bilmiyodum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar