Jump to content
  • Kaydol

Acme Koxp Yardım

koxper168
 Share

Önerilen Mesajlar

ACME Koxp Yardım

ACME Koxp aldım Oraclede kullanmaya çalışıyorum yeni sürümde hata aldığım için eski sürümü kullanıyorum lakin koxp atak yapmıyor yada yapıyor ama seri değil slotlarda herkes benden önce yaratığa koşup kesiyor nerde hata yapıyorum bilmiyorum yardım edin lütfen. Çözümü koxp ayarları ise nasıl yapılacağını anlatmanızı rica edicem eğer yok yeni sürüm kullanmak gerekiyorsa oraclede hatayı nasıl gidericem anlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

43 dakika önce, koxper168 yazdı:

ACME Koxp Yardım

ACME Koxp aldım Oraclede kullanmaya çalışıyorum yeni sürümde hata aldığım için eski sürümü kullanıyorum lakin koxp atak yapmıyor yada yapıyor ama seri değil slotlarda herkes benden önce yaratığa koşup kesiyor nerde hata yapıyorum bilmiyorum yardım edin lütfen. Çözümü koxp ayarları ise nasıl yapılacağını anlatmanızı rica edicem eğer yok yeni sürüm kullanmak gerekiyorsa oraclede hatayı nasıl gidericem anlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

oracle eski sürüm acme kullandığı için eski sürüm koxp çalışır yenisi ile arasında bir fark yok zaten
hızlı atak seçeneği var onu açmadığın sürece legal hızda atak yapar

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...