ceticet Oluşturuldu: Eylül 17, 2018 Share Oluşturuldu: Eylül 17, 2018 ORACLE NE ESKİ SÜRÜM GİRİYOR NE YENİ PATCH ATTIRMAZSAM OTO LOGİNLE GİRİŞ YAPINCA SERVER LİSTTEN ÖNCEKİ EKRANDA BEKLİYOR. MANUEL ENTER YAPSAM BİLE DC VERİYOR. PATCH ATTIRINCA ZATEN HATA VERİYOR. ESKİ SÜRÜM DE ÇALIŞMIYOR YENİ SÜRÜM DE. Bİ ÇÖZÜLSÜN ŞU SAATLERDİR OYUNA GİREMİYORUM Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ceticet Eylül 17, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 17, 2018 gönderildi @DEVILCRAFT ??? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
burak177 Eylül 17, 2018 gönderildi Share Eylül 17, 2018 gönderildi Ben de aynı sorunu yaşıyorum. 2.0.5.3 kullanıyordum sabah, öğleden itibaren kullanamıyorum, ya server listesinde dc veriyor ya da 0x gibi bir hata veriyor. 2.0.5.4 denedim, 2.0.5.5 denedim ikisi de çalışmıyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ceticet Eylül 17, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 17, 2018 gönderildi 28 dakika önce, burak177 yazdı: Ben de aynı sorunu yaşıyorum. 2.0.5.3 kullanıyordum sabah, öğleden itibaren kullanamıyorum, ya server listesinde dc veriyor ya da 0x gibi bir hata veriyor. 2.0.5.4 denedim, 2.0.5.5 denedim ikisi de çalışmıyor. ÇALIŞTIRAMIYORUM KARDEŞİM BEN DE BEKLİYORUZ OLAN KOXPUN SÜRESİNE OLUYOR. YILLARDIR KULLANIYORUZ. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Eylül 17, 2018 gönderildi Share Eylül 17, 2018 gönderildi Güncel koxpu indirin herhangibir problem yok. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ceticet Eylül 17, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 17, 2018 gönderildi 2 dakika önce, MrPunisher yazdı: Güncel koxpu indirin herhangibir problem yok. GALİBA TAM OLARAK OKUMADIN KARDEŞİM. BİR DAHA OKURSAN ANLARSIN BELKİ. YAPTIK ZATEN Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Eylül 17, 2018 gönderildi Share Eylül 17, 2018 gönderildi 1 dakika önce, ceticet yazdı: GALİBA TAM OLARAK OKUMADIN KARDEŞİM. BİR DAHA OKURSAN ANLARSIN BELKİ. YAPTIK ZATEN Dostum oyunun son patchini indir koxpunda son sürümünü indir herhangibir sorun kalmıyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ceticet Eylül 17, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 17, 2018 gönderildi 4 dakika önce, MrPunisher yazdı: Dostum oyunun son patchini indir koxpunda son sürümünü indir herhangibir sorun kalmıyor. 57 İLE OLMUYOR KARDEŞİM NE YAZIK Kİ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
besiktaskoray Eylül 17, 2018 gönderildi Share Eylül 17, 2018 gönderildi Son sürüm bende sorunsuz çalışıyor oraclegamerda. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
alperkicirli Eylül 17, 2018 gönderildi Share Eylül 17, 2018 gönderildi 2.5.5 sürümü ile girilmekte. Oyunu güncelelleyip yeni sürüm botu indirin. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar