masteraster44 Oluşturuldu: Eylül 17, 2018 Share Oluşturuldu: Eylül 17, 2018 8 Cardan Fazla Sokamama Oracle gamer pvp sinde 8 karakterden fazla oluşturamıyorum jet prox aldım gene olmadı Lütfen yardım eder misiniz ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Eylül 17, 2018 gönderildi Share Eylül 17, 2018 gönderildi Bir saat önce, masteraster44 yazdı: 8 Cardan Fazla Sokamama Oracle gamer pvp sinde 8 karakterden fazla oluşturamıyorum jet prox aldım gene olmadı Lütfen yardım eder misiniz ? çalışan proxy bulman gerek, satın alacağın yere sorarsın şurada çalışıyormu diye Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sultan_TR Eylül 17, 2018 gönderildi Share Eylül 17, 2018 gönderildi 2 saat önce, masteraster44 yazdı: 8 Cardan Fazla Sokamama Oracle gamer pvp sinde 8 karakterden fazla oluşturamıyorum jet prox aldım gene olmadı Lütfen yardım eder misiniz ? oraclegamer char sınırı 8 şu anlık daha fazla açmaya calıstıgında select server error hatası verir devilin dediği gibi çalışan proxy bulmalısın :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
masteraster44 Eylül 18, 2018 gönderildi Yazar Share Eylül 18, 2018 gönderildi Sorun orda onu nerden bulabilirim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
cenk629 Eylül 21, 2018 gönderildi Share Eylül 21, 2018 gönderildi @devilcraft hocamm multi sexykoda giriş yapabilirmiyiz proxy gerekiyormu ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Eylül 21, 2018 gönderildi Share Eylül 21, 2018 gönderildi 13 dakika önce, cenk629 yazdı: @devilcraft hocamm multi sexykoda giriş yapabilirmiyiz proxy gerekiyormu ? Sexykoda acme koxp çalışmıyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar