garez993 Oluşturuldu: Eylül 23, 2018 Share Oluşturuldu: Eylül 23, 2018 Koxp çalışmıyor kimseye ulaşamıyorum Koxp çalışmıyor sürekli hata veriyor botu başlatınca atak yapmıyor atak yapınca bot çalışmıyor ayrıca oto item satma tedarik etme çalışmıyor kimseye ulaşamıyorum bu nasıl iş böyle bir mesaj kutunuz bile Yok dünden beri yardım bekliyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sultan_TR Eylül 23, 2018 gönderildi Share Eylül 23, 2018 gönderildi Bir saat önce, garez993 yazdı: Koxp çalışmıyor kimseye ulaşamıyorum Koxp çalışmıyor sürekli hata veriyor botu başlatınca atak yapmıyor atak yapınca bot çalışmıyor ayrıca oto item satma tedarik etme çalışmıyor kimseye ulaşamıyorum bu nasıl iş böyle bir mesaj kutunuz bile Yok dünden beri yardım bekliyorum öncelikle hangi serverde oynuyorsunuz hangi sürümü kullanmaktasınız oto login mi normal sürüm mü bunları belirtirseniz daha hızlı yardımcı olabiliri clientiniz güncel mi ayarları silip tekrar denedinizmi ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar