Zonq67 Oluşturuldu: Eylül 29, 2018 Share Oluşturuldu: Eylül 29, 2018 HATA ÜSTÜNE HATA Priest ++ ac atarken çok yavas ve sürekli failed diyor info penceresinde atmıyor koxp kapat aç yapıyorum. Warrior Battle Cry oda aynı atmıyor failed veriyor Priest Heal Buff vb şeyleri atak yaparken ve yürürken atıyor , legal kullan özelliği çalışmıyor 4 tane BP Priest banlattım , Debuff Priest Z ye gelen gelmeyen karakter npc yada durduk yere neresi denk gelirse debuffları atıyor , atak kapalıyken bile , Priest Heal çok yavas kalıyor failed veriyor , %yi okuyup hemen heal atmıyor heal çok düzensiz çalışıyor PARTİdeyken. Lütfen bunların bir çözümü varsa benimle iletişime geçin sayın yetkililer , az ve ufakda olsa ücret ödeyip satın aldığım bir ürün ve kullanamıyorum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Eylül 29, 2018 gönderildi Share Eylül 29, 2018 gönderildi legal görünümle at seçeneğinin anlamı efektini normal legal görünümlü ile aynı yapar onu kaldırırsan failed verebilir, vermese bile elini daha kaldırırken buffu acyi bir anda atar battle cry bir sonraki güncellemede çalışır olacak kısayol tuşu ile atak aç kapat yapıyorsan buga sokmuşsundur aslında açıktır fakat sen kapalı görüyorsundur görüntüde legal görünümle at demezsen dediğim gibi hata verebilir ve legal sürede attığı için yavaş geliyordur sana Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar