fax1fax1 Oluşturuldu: Ekim 7, 2018 Share Oluşturuldu: Ekim 7, 2018 MADEN! Emmi maden botu için aldım otomatik rota felan çalışıyor sıkıntı yok ancak tam madene başlayacak kazmayı kaldırıyor bırakıyor öyle kalıyor. yani anlayacağın maden yapmıyor bu maden durursa tekrar başla tiki basılı yaklaşık yarım saat oldu bir değişiklik yok Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
emrhksgn Ekim 7, 2018 gönderildi Share Ekim 7, 2018 gönderildi aynı skntı bendede var bikaç gün önce konu açmştım hiç bakan cvblayan olmadı. Bende rotadada sıkıntı var. otomatik rota diyom taa nere gidiyor. kendim çiziyom hiç oraya gitmiyor.aslında başka problemlerde var oto kutu tam çalışmıyor bot sürekli duruyor açılıyor kapanıyor atak kesiyor bekliyor. Madende sürekli kazıyor duruyor.. bence bi el atılması gerek komple. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fax1fax1 Ekim 8, 2018 gönderildi Yazar Share Ekim 8, 2018 gönderildi Benim sorunum rotada rprde değil sorun maden yapmaması gidiyor baltayı kaldırıyor sonra indiriyor maden yapmıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fax1fax1 Ekim 8, 2018 gönderildi Yazar Share Ekim 8, 2018 gönderildi ilgililer bir an önce bir şey derse iyi olur sorun benim pc de mi yoksa botta mı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fax1fax1 Ekim 8, 2018 gönderildi Yazar Share Ekim 8, 2018 gönderildi bu botta usko işi bitti mi hacı dayı ilgilenen olacak mı ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
emrhksgn Ekim 9, 2018 gönderildi Share Ekim 9, 2018 gönderildi usko botto çok sıkıntı var hacı. bir çok yerinde problem var. bütün jobları denedim mutlaka bikaç yerinde ayarda problem var. ilk defa böyle hoşuma gitmedi koxp Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar