lacer44 Oluşturuldu: Kasım 2, 2018 Share Oluşturuldu: Kasım 2, 2018 USKO DA BAN YEDİM Usko da pk atarken sw sc almak yerine programın sw yeteneğini kullanıyordum ve atak sclerini kullanıyordum %10 falan lakin pk sırasında ban yedim 3 party program dan dolayı operatörler tarafından banlandınız yazıyor hesaba giriş de. hemen ardından başka bir hesap ile oyuna girdim bot da sıkıntı yok peki algılanmama sebeb olan şey sizce nedir ? bunu merak ettim bot belli sıkıntı yok diğer hesap banlanmadı girince ama o an hesabım legal görünürken banlandı ve tamamen pk amaclı kullanıyordum. botun bir acığı falan mı var bilgilendirme yaparmısınız. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
burak4507 Kasım 3, 2018 gönderildi Share Kasım 3, 2018 gönderildi Dostum aynı şekilde bende o sclerden filan kulandım oto genia cart curt o çarım banlandı dier charlada upgrade yapmışdım 2si birden ban yedi anlıycağın uskoda koxp bi daha almam çok fazla zarara giridm Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar