ezique Oluşturuldu: Aralık 20, 2018 Share Oluşturuldu: Aralık 20, 2018 Speedy çok belli 1.prpblem : Hocam speedy 8li ayarlıyorum düşmana gitme açık skill mesafesi 1 ama daha yaklasmadan uzaktan atıyor herkes kosp olduğunu anliyor 2.problem : wolf atarken koşarak atıyor çok belli oluyor hile olduğu millet videoya alıyor bannlLatmak icin 3.problem : ölünce kalkıyor slota dönüyor peti çıkartta açık ama peti cikartmiyor 4.problem : paramun slotuna sadece liste paramun seçili ama ts basmış Bi priest var kabold a dönüşmüş ona gidiyor ikide bi Şimdiden iyi çalışmalar kolay gelsin güzel haberlerinizi bekliyoruz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Aralık 20, 2018 gönderildi Share Aralık 20, 2018 gönderildi saldırı sekmesinden ayarlarını gösterecek şekilde ss atarmısın wolf için şuanlık anca legal atak kullanabilirsin diğer sorunları not aldım ama güncelleme kısmı uzun sürebilir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ezique Aralık 20, 2018 gönderildi Yazar Share Aralık 20, 2018 gönderildi Hapse atıldım priest imde atıldı ikisinde beklerken atıldı okcuda ayarlarım skill mesafesi 1 Dusmana yapis en yakında diğer bilgisayardan izliyorum moba 10 metre var ok atarak geliyor Birde hapisten çıkartma nin bir yolu var mi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Aralık 22, 2018 gönderildi Share Aralık 22, 2018 gönderildi On 12/20/2018 at 18:26, ezique yazdı: Hapse atıldım priest imde atıldı ikisinde beklerken atıldı okcuda ayarlarım skill mesafesi 1 Dusmana yapis en yakında diğer bilgisayardan izliyorum moba 10 metre var ok atarak geliyor Birde hapisten çıkartma nin bir yolu var mi maalesef hapisten çıkarmanın yolu yok video çekersen daha iyi olur bizim için atak mesafesi için Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar