ersinzet Oluşturuldu: Ocak 16, 2019 Share Oluşturuldu: Ocak 16, 2019 v2230.1 ile oyuna giremiyorum OYUNA ŞİFREMİ GİRİYORUM V2230.01 İLE EN SON LOGİN İÇN KULLANICI ADI ŞİFRE GİRDİKTEN SONRA BU HATAYI VERİYOR VE DÜZELTEMEDİM DEFALARCA UĞRAŞTIM OLMUYOR AŞAĞIDAKİ HATA RESİM OLARAK YÜKLEDİM YARDIMINIZI RİCA EDERİM Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
rowy Ocak 16, 2019 gönderildi Share Ocak 16, 2019 gönderildi Proxy açıksa kapat, bende girişte bir sorun yok fakat "Bot Aç/Kapa" ya bastığımda hata veriyor yada oyundan atıyor. Oto atak çalışıyor şuan sadece. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ersinzet Ocak 16, 2019 gönderildi Yazar Share Ocak 16, 2019 gönderildi @rowy hocam teşekkür ederim proxy kapattım oyunu açtı bakalım bot açınca sıkıntı olacakmı görücem eğer olursa bilgi veririm iyi oyunlar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
rowy Ocak 16, 2019 gönderildi Share Ocak 16, 2019 gönderildi @ersinzet sıkıntı oluyor, şuan için bot aç/kapa yapınca hata veriyor oyun kapanıyor. yeni sürümün çıkmasını bekliyorum bende. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
qwcar1 Ocak 16, 2019 gönderildi Share Ocak 16, 2019 gönderildi Tam saat 15.00 dan beri bot ac kapa hatasi var oyundan atiyor diyorim 1 cvp veren yok skypdan Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
rowy Ocak 16, 2019 gönderildi Share Ocak 16, 2019 gönderildi @qwcar1 forumda bu konu altında ben bahsettim hatanın var olduğunu ve görüştüğümü. ilgileniyorlarmış sorun çözüldüğünde yeni sürüm gelecekmiş. başka bir konuda da Devilcraft bizzat cevaplamış. farkındayız üzerinde çalışıyoruz diye. herkes tek tek skypetan cevap almak istiyor ama forumda zaten gerekli cevaplar. sadece yeni sürümü bekliyoruz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ersinzet Ocak 16, 2019 gönderildi Yazar Share Ocak 16, 2019 gönderildi Bir saat önce, rowy yazdı: Proxy açıksa kapat, bende girişte bir sorun yok fakat "Bot Aç/Kapa" ya bastığımda hata veriyor yada oyundan atıyor. Oto atak çalışıyor şuan sadece. ben girdim multi client kullanıyosan güncellenen clienti seç proxy açık kalsın alıyor ve bot çalışıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
qwcar1 Ocak 17, 2019 gönderildi Share Ocak 17, 2019 gönderildi Herhangi bir gelisme yokmu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
qwcar1 Ocak 17, 2019 gönderildi Share Ocak 17, 2019 gönderildi Premium cop oluyor nasil bir sorun varda duzelmedi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Öne Çıkan Yorum DEVILCRAFT Ocak 17, 2019 gönderildi Öne Çıkan Yorum Share Ocak 17, 2019 gönderildi sorunlar düzeltildi güncelleme verildi, resimdeki hata bağlantı ile alakalı arkadaş gerekli cevabı vermiş zaten Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Gönderen DEVILCRAFT,
x
Öneren: DEVILCRAFT
0 reactions
Bu iletiye git