Jump to content
  • Kaydol

Banlanmamak için 1-2 Ufak öneri.

Funny
 Share

Önerilen Mesajlar

Banlanmamak İçin 1-2 Ufak Öneri.

Merhaba arkadaşlar son 4 yıldır oyunu sadece koxp ile oynuyorum. Yeri geldi 1.5 ay sorunsuz kullandım yeri geldi 3 günde banlandığım oldu. Yaklasık 34 adet charım banlandı. Edindiğim tecrübeler ile birlikte sizlere nasıl ban yemezsiniz önerilerinde bulunacağım.

1- Oto upgrade yaparken mutlaka bir süre sınırı kullanın ve en az 4 sn olsun.

2- Multi girerken 2 char bile olsa mutlaka proxy kullanın taramada bir şekilde yakalanıyor.

3- Emc-Lufer-Eslant 'da Kastığınız slot eğer küçük bir slot ise mutlaka yanınızda pet açık olsun ve pause durumunda bulunsun ki oto loot muhabbetinde kafanız rahat olur. ( Brahman-Aoc ve troll ailesi hariç çöp slotları.)

4- Eğer genie altı olarak kullanıyorsanız mutlaka tp ve diğer korumalar aktif olarak dursun. 

5- Warrior,priest olarak farm yapıyorsanız ve oto lootu bot ile yapıyorsanız mutlaka kutu bekleme süresi aktif edin.(pet açık olsa dahi)

6- Okçu ile farm yapıyorsanız mutlaka video çekmek için slotunuza gelenler olacaktır. Ya town at geri dön, yada koordinata geç kullanmanız gerekiyor. Okçularda direkt olarak koxper damgası yiyorsunuz. 

7- Priest ve warrior ile farm yaparken üzerinizde mutlaka 3-4 adetlik genie bulunsun ki biriyle karşılaşında genie açtırıp legal moda geçiş yaptırın karakteri. 

Bu yöntemleri kullanarak 4 senedir farm yaptım suanki arabamın büyük bir kısmını oyundan kazandıgım ile çıkardım. Ayrıca çok gerekli değilse mutlaka tek char ile farm yapın. Multiyi oyun bir şekilde algılıyor ve mutlaka 1 ay veya daha kısa bir süre içerisinde 2 charınız birden banlanıyor. 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Dostum çok farklı botlar kullandım ve hepsinde bulunan genel kullanım özelliklerini yazdım. Diğer bot isimlerini burdan vermek pek etik olmayacağından dolayı yazamıyorum.Eskiden farklı bir forumda xincodeyi sanal makineye yönlendirme vs durumu vardı ama onuda engellediler o dönemlerde ayda bir defa bile ban yemiyorduk ama fazla sürmedi.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...