peleasd Oluşturuldu: Ocak 22, 2019 Share Oluşturuldu: Ocak 22, 2019 Xincode klasörü silinmelimi ? merhaba , ben xincode klasörünü sildim öyle giriş yapıyorum herhangi bir sakıncası varmı ? veya silmeye gerek varmı bu klasörü ban yememek için Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 22, 2019 gönderildi Share Ocak 22, 2019 gönderildi gerek yok silmene, olurda legal girmeni engeller en azından ^^ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
peleasd Ocak 22, 2019 gönderildi Yazar Share Ocak 22, 2019 gönderildi peki sakıncası varmıdır silmemin ? oyun xincode dosyasını silmiş diye ban atarmı yani . Birde boss tarama loglara takılıp ban yermiyim? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Erhan666 Ocak 22, 2019 gönderildi Share Ocak 22, 2019 gönderildi 5 minutes ago, peleasd said: peki sakıncası varmıdır silmemin ? oyun xincode dosyasını silmiş diye ban atarmı yani . Birde boss tarama loglara takılıp ban yermiyim? Sakıncası yok, devil zaten sana silersen en azından oyuna yanlişlikla legal girmeni engeller demiş DEVILCRAFT buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar