DamaS Oluşturuldu: Ocak 23, 2019 Share Oluşturuldu: Ocak 23, 2019 Şimdilik botun oto upgrade özelliğini kullanmayın Bu uyarım yeni serverdaki arkadaşlar için oto upgrade özelliğini şimdilik, bir süre kısıtlaması gelene kadar kullanmayın loglardan ban yeme olasılığınız oldukca fazla nacizane tavsiyemdir ***edit: sundries'de satılan 10k'lık gemler ile ts basmayın koxpun atak ve drop sc'lerini kullanmayın oto görev al ver yapmayın Mageler çift skill kullanmasın tptx ve tpt c yerseniz büyük ihtimal yukarıdaki maddelerden birini yapmışsınız demektir. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fatfat Ocak 31, 2019 gönderildi Share Ocak 31, 2019 gönderildi Tehlike devam ediyor mu hocam ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
furkandag23 Şubat 3, 2019 gönderildi Share Şubat 3, 2019 gönderildi biraz önce kullandım İnşallah yakalanmayız yaa Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fatfat Şubat 3, 2019 gönderildi Share Şubat 3, 2019 gönderildi Durumdan bizide haberdar eder misin reis Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
furkandag23 Şubat 4, 2019 gönderildi Share Şubat 4, 2019 gönderildi Ban yememımı beklıosun karde hayırdır Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hery Mart 14, 2019 gönderildi Share Mart 14, 2019 gönderildi bunlar şuan hala geçerlimi ben tpt C yemiştim önceki charımda 10 k lık gem koxpdaki sc leri falan kullanıyordum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Öne Çıkan Yorum DEVILCRAFT Mart 14, 2019 gönderildi Öne Çıkan Yorum Share Mart 14, 2019 gönderildi 43 dakika önce, hery yazdı: bunlar şuan hala geçerlimi ben tpt C yemiştim önceki charımda 10 k lık gem koxpdaki sc leri falan kullanıyordum kesinliği olmayan bir şeydi , ona rağmen upgrade yaparken süre olayını ekledik kısacası geçersiz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Gönderen DEVILCRAFT,
fix
Öneren: DEVILCRAFT
0 reactions
Bu iletiye git