rockfan Oluşturuldu: Ocak 27, 2019 Share Oluşturuldu: Ocak 27, 2019 Atack yaparken Genie Koxpu 19-21 saati arasında denemek için indirdim. Atack yaparken genie aç çalışmıyor. Üzerimde genie yazısı çıksın istiyorum. Ben mi yanlış bir şey yapıyorum. Yardım edermisiniz? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 27, 2019 gönderildi Share Ocak 27, 2019 gönderildi 3 saat önce, rockfan yazdı: Atack yaparken Genie Koxpu 19-21 saati arasında denemek için indirdim. Atack yaparken genie aç çalışmıyor. Üzerimde genie yazısı çıksın istiyorum. Ben mi yanlış bir şey yapıyorum. Yardım edermisiniz? genien varsa açılır yoksa açılmasını beklemen hata Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gamerz45 Ocak 28, 2019 gönderildi Share Ocak 28, 2019 gönderildi Ivırzıvır bölümünde genie var oradan açılıyor onu atayabilirseniz güzel olur aksi taktirde oradaki genie açılsa rpr yapmaya giderken kapatmıyor ve ban yitiyoruz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar