sabrican22 Oluşturuldu: Ocak 28, 2019 Share Oluşturuldu: Ocak 28, 2019 Tecrübeli arkadaşlardan bir yardım lütfen. ( Koxptan Legale geçme ) Ben iki tane bilgisayar ile oyun oynuyorum, gündüz çarımla koxp kullanıp pazar yapıyorum hiçbir şekilde report vs. yemeden kendi halimde takılıyorum ( koxpu multi açıp pazar yapmak için kullanıyorum) Geceleri de diğer bilgisayarımda tamamen legal olarak farm yapmak istiyorum ( Genie ile Uruk, Harpy vs. ) . Bu mümkünmüdür ? Yani gm slota gelip beni kontrol ettiğinde daha önceden koxp açtığımı görebilir mi ? Ban ya da hapis yermiyim ? ve Gm beni kontrol ettiğinde Ip'mden diğer bilgisayarımda açık olan diğer koxp kullandığım karakterimi görebilir mi ? Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Saygılar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
furkandag23 Ocak 28, 2019 gönderildi Share Ocak 28, 2019 gönderildi Her türlü Koxpla giriş yapmıssan Görür diye biliyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sabrican22 Ocak 28, 2019 gönderildi Yazar Share Ocak 28, 2019 gönderildi Yokmu yardımcı olabilecek arkadaşlar ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 28, 2019 gönderildi Share Ocak 28, 2019 gönderildi önceden koxp açtığını göremez onu oyunun güvenik sistemi kontrol ediyor log alarak fakat x3 çalışmadığı için koxpla log gitmez bir yere Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DamaS Şubat 5, 2019 gönderildi Share Şubat 5, 2019 gönderildi Bilgisayarını formatlarsan ve iki hesabına da legal giriş yaparsan ban yemezsin.Eğer koxpla oto upgrade,atak sc veya ts bastıysan son günlerde 3-4 gün sonra tpt c veya tpt x ya da düz tpt ban yeme olasılıgın oldukca fazla Ancak bir çarla koxpla gireyim diğeri legal olsun dersen tpt ip match banın hayırlı olsun diyebilirim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap