osmoks Oluşturuldu: Şubat 1, 2019 Share Oluşturuldu: Şubat 1, 2019 speddy arkadaslar tpt c banned yıyorum sanırsam oto ban oluyor ben buna nasıl bı cozum bulmam lazım bılgısı olan varmı k0xpu farm ıcın kullanıyorum kımsenın olmadıgı yerlerde flan ama tpt c dıye banned yedım 2 kere 2 sıde dc prelı ıdı gıttı :S yardımcı olabılecek yada fıkır sunabılecek varmı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 1, 2019 gönderildi Share Şubat 1, 2019 gönderildi 3 saat önce, osmoks yazdı: speddy arkadaslar tpt c banned yıyorum sanırsam oto ban oluyor ben buna nasıl bı cozum bulmam lazım bılgısı olan varmı k0xpu farm ıcın kullanıyorum kımsenın olmadıgı yerlerde flan ama tpt c dıye banned yedım 2 kere 2 sıde dc prelı ıdı gıttı :S yardımcı olabılecek yada fıkır sunabılecek varmı gm tarafından tespit edilip banlanmışsın, slotlara user gelmesede gmler kontrol eder Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
osmoks Şubat 1, 2019 gönderildi Yazar Share Şubat 1, 2019 gönderildi Bir saat önce, DEVILCRAFT yazdı: gm tarafından tespit edilip banlanmışsın, slotlara user gelmesede gmler kontrol eder pekı ne yapmam lazım ban yememek için elle oynasam wolf flan elle atsam basında durup sadece mana hp pot ıcın kullansam sıkıntı olurmu oto kutu acık durumda anlayabılırmı kı asıl sorularıım bunlar aslında ne yapasam ban rıskını azaltırım ama k0xplada devam etmek ıstıyorum :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DamaS Şubat 5, 2019 gönderildi Share Şubat 5, 2019 gönderildi On 01.02.2019 at 21:43, osmoks yazdı: pekı ne yapmam lazım ban yememek için elle oynasam wolf flan elle atsam basında durup sadece mana hp pot ıcın kullansam sıkıntı olurmu oto kutu acık durumda anlayabılırmı kı asıl sorularıım bunlar aslında ne yapasam ban rıskını azaltırım ama k0xplada devam etmek ıstıyorum :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap