01mert01 Oluşturuldu: Şubat 5, 2019 Share Oluşturuldu: Şubat 5, 2019 Oyun başlatma hatası no:225 Login olduktan sonra oyun başlamıyor bu hatayı veriyor. Başka bilgisayardan C'ye kurulu KO ile sıkıntı yok benimkisinde D'ye kurulu diye mi bu hatayı alıyorum? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
01mert01 Şubat 5, 2019 gönderildi Yazar Share Şubat 5, 2019 gönderildi C'ye taşıdığımda da aynı hatayı aldım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
01mert01 Şubat 6, 2019 gönderildi Yazar Share Şubat 6, 2019 gönderildi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
01mert01 Şubat 6, 2019 gönderildi Yazar Share Şubat 6, 2019 gönderildi C'de Çalışan pc işlletim sistemi Win 7 benim 8 (8.1 değil, 8) upppp cevap artık ya Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aktay28 Şubat 6, 2019 gönderildi Share Şubat 6, 2019 gönderildi 225 hata kodu windows defender yada antivirüs ile alakalı. defender vesaire kapatıp denersen düzelecektir muhtemelen. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DamaS Şubat 6, 2019 gönderildi Share Şubat 6, 2019 gönderildi Aktay'ın dediklerini dene olmazsa tw verebilirsen bakalım bi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap