denizsara 0 Mesajı raporla Oluşturuldu: Şubat 7 7 RPR TEDARİKTE SORUN merhaba rpr dönüşü 44 yap çalışmıyor bunun için özellikle mage soktum partiye rpr dönüşünde çeksin diye fakat rpr dönüşü 44 yazma çalışmıyor Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DamaS 21 Mesajı raporla Şubat 7 7 gönderildi magede koxp var mı ? Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
denizsara 0 Mesajı raporla Şubat 8 8 gönderildi evet Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DamaS 21 Mesajı raporla Şubat 8 8 gönderildi magede de 44 yazanı cek şeklinde ayarlarsan ceker denedim oldu bir sorun yok ayarlarını sıfırlayıp tekrar dene Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
denizsara 0 Mesajı raporla Şubat 8 8 gönderildi hocam magede problem yok elle 44 yazınca çekiyor zaten sorun şu rpr den dönerken hangi charım giderse gitsin 44 yazmıyor partiden Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DamaS 21 Mesajı raporla Şubat 8 8 gönderildi 2 saat önce, denizsara yazdı: hocam magede problem yok elle 44 yazınca çekiyor zaten sorun şu rpr den dönerken hangi charım giderse gitsin 44 yazmıyor partiden hmm anladım @DEVILCRAFT ve @aktay28 ilgilenir bu konuyla Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş