denizsara Oluşturuldu: Şubat 7, 2019 Share Oluşturuldu: Şubat 7, 2019 RPR TEDARİKTE SORUN merhaba rpr dönüşü 44 yap çalışmıyor bunun için özellikle mage soktum partiye rpr dönüşünde çeksin diye fakat rpr dönüşü 44 yazma çalışmıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DamaS Şubat 7, 2019 gönderildi Share Şubat 7, 2019 gönderildi magede koxp var mı ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
denizsara Şubat 8, 2019 gönderildi Yazar Share Şubat 8, 2019 gönderildi evet Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DamaS Şubat 8, 2019 gönderildi Share Şubat 8, 2019 gönderildi magede de 44 yazanı cek şeklinde ayarlarsan ceker denedim oldu bir sorun yok ayarlarını sıfırlayıp tekrar dene Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
denizsara Şubat 8, 2019 gönderildi Yazar Share Şubat 8, 2019 gönderildi hocam magede problem yok elle 44 yazınca çekiyor zaten sorun şu rpr den dönerken hangi charım giderse gitsin 44 yazmıyor partiden Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DamaS Şubat 8, 2019 gönderildi Share Şubat 8, 2019 gönderildi 2 saat önce, denizsara yazdı: hocam magede problem yok elle 44 yazınca çekiyor zaten sorun şu rpr den dönerken hangi charım giderse gitsin 44 yazmıyor partiden hmm anladım @DEVILCRAFT ve @aktay28 ilgilenir bu konuyla Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap