Jump to content
  • Kaydol

Dışarıdan Birisi Koxp Oldugumuzu Nasıl (anlamaz )

omrsmh1
 Share

Önerilen Mesajlar

Bir saat önce, omrsmh1 yazdı:

dışarıdan birisi koxp oldugumuzu nasıl (ANLAMAZ )

Beyler geçenlerde Altarda ban yedim  TPT CR DIŞARIDAN BİRİSİ BENIM Koxp kullandıgımı nasıl anlamaz

koxpla atak yapıyorsan legit modu kullan, skill hızını düşür, oto kutu kapat,wh kapat,ne için kullandıgına baglı koxpu ban yememek zor su an icin

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Örnek : deru da farm yapıcam 

wh oto kutu işim yok

legit moda aldım bikere vurmuyor gibi bişey adamlar geliyor dibimde izliyor içim içim i yiyor acaba video mu çekio diye 2 gün önce ban yedim biri atıcam felan diodu videonu sonra tpt cr yazdı giremedim yeniden pre aldım daha detaylı bilgi verebilirimisiniz karsıdakı adam beni izlerken anlamaması için

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

1 saat önce, omrsmh1 yazdı:

Örnek : deru da farm yapıcam 

wh oto kutu işim yok

legit moda aldım bikere vurmuyor gibi bişey adamlar geliyor dibimde izliyor içim içim i yiyor acaba video mu çekio diye 2 gün önce ban yedim biri atıcam felan diodu videonu sonra tpt cr yazdı giremedim yeniden pre aldım daha detaylı bilgi verebilirimisiniz karsıdakı adam beni izlerken anlamaması için

haha geçmış olsun deru gibi bir yerde koxp acmak akıl işi değil ya genie altı koxp aç ya da hiç bulaşma derim 

videoya almasalar bile gm'in tek tek gezdiği slotlardan biridir deru her türlü patlarsın gözden uzak yerlerde farm yapmanı öneririm

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

• Yeni Oluştur...