omrsmh1 Oluşturuldu: Şubat 8, 2019 Share Oluşturuldu: Şubat 8, 2019 dışarıdan birisi koxp oldugumuzu nasıl (ANLAMAZ ) Beyler geçenlerde Altarda ban yedim TPT CR DIŞARIDAN BİRİSİ BENIM Koxp kullandıgımı nasıl anlamaz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DamaS Şubat 8, 2019 gönderildi Share Şubat 8, 2019 gönderildi Bir saat önce, omrsmh1 yazdı: dışarıdan birisi koxp oldugumuzu nasıl (ANLAMAZ ) Beyler geçenlerde Altarda ban yedim TPT CR DIŞARIDAN BİRİSİ BENIM Koxp kullandıgımı nasıl anlamaz koxpla atak yapıyorsan legit modu kullan, skill hızını düşür, oto kutu kapat,wh kapat,ne için kullandıgına baglı koxpu ban yememek zor su an icin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
omrsmh1 Şubat 8, 2019 gönderildi Yazar Share Şubat 8, 2019 gönderildi Örnek : deru da farm yapıcam wh oto kutu işim yok legit moda aldım bikere vurmuyor gibi bişey adamlar geliyor dibimde izliyor içim içim i yiyor acaba video mu çekio diye 2 gün önce ban yedim biri atıcam felan diodu videonu sonra tpt cr yazdı giremedim yeniden pre aldım daha detaylı bilgi verebilirimisiniz karsıdakı adam beni izlerken anlamaması için Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DamaS Şubat 8, 2019 gönderildi Share Şubat 8, 2019 gönderildi 1 saat önce, omrsmh1 yazdı: Örnek : deru da farm yapıcam wh oto kutu işim yok legit moda aldım bikere vurmuyor gibi bişey adamlar geliyor dibimde izliyor içim içim i yiyor acaba video mu çekio diye 2 gün önce ban yedim biri atıcam felan diodu videonu sonra tpt cr yazdı giremedim yeniden pre aldım daha detaylı bilgi verebilirimisiniz karsıdakı adam beni izlerken anlamaması için haha geçmış olsun deru gibi bir yerde koxp acmak akıl işi değil ya genie altı koxp aç ya da hiç bulaşma derim videoya almasalar bile gm'in tek tek gezdiği slotlardan biridir deru her türlü patlarsın gözden uzak yerlerde farm yapmanı öneririm Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap