bychaos099 Oluşturuldu: Şubat 8, 2019 Share Oluşturuldu: Şubat 8, 2019 SpeedyBot USKO Warrior Skill Hızı hakkında İyi günler, Önceki açtığım konuda ben bu yazılımı pk amaçlı kullanacağımı ve onun hakkındada sorularımı sormuştum, çok teşekkür ederim ilgilenip cevapladınız. Şimdi konu şu; Pvp serverlarda örnek olarak DeathKO da ben çok hızlı skill vurabiliyordum pk amaçlı yani kendi yazdıgım macronun hızını geçiyordu, Fakat şuan uskodayım ve koxpda önerilen tüm skill hızlarını denememe rağmen elimle bile hızını geçebiliyorum. Bu konuda sizden bilgilendirme alabilirsem çok sevinirim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DamaS Şubat 8, 2019 gönderildi Share Şubat 8, 2019 gönderildi 44 dakika önce, bychaos099 yazdı: SpeedyBot USKO Warrior Skill Hızı hakkında İyi günler, Önceki açtığım konuda ben bu yazılımı pk amaçlı kullanacağımı ve onun hakkındada sorularımı sormuştum, çok teşekkür ederim ilgilenip cevapladınız. Şimdi konu şu; Pvp serverlarda örnek olarak DeathKO da ben çok hızlı skill vurabiliyordum pk amaçlı yani kendi yazdıgım macronun hızını geçiyordu, Fakat şuan uskodayım ve koxpda önerilen tüm skill hızlarını denememe rağmen elimle bile hızını geçebiliyorum. Bu konuda sizden bilgilendirme alabilirsem çok sevinirim. skill atak hızına ve r atak hızına göre ayarlarsan daha sağlıklı sonuc alabilirsin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bychaos099 Şubat 8, 2019 gönderildi Yazar Share Şubat 8, 2019 gönderildi Ayarlıyorum zaten mesele pvp serverlarındaki gibi seri vurmuyor skilli, eğer oyunun izin verdiği kadar yapıyor ise ki, ondan daha yavaş bunu kronometre ile bile ölçtüm, o zaman yapacak birşey yoktur Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DamaS Şubat 8, 2019 gönderildi Share Şubat 8, 2019 gönderildi 11 dakika önce, bychaos099 yazdı: Ayarlıyorum zaten mesele pvp serverlarındaki gibi seri vurmuyor skilli, eğer oyunun izin verdiği kadar yapıyor ise ki, ondan daha yavaş bunu kronometre ile bile ölçtüm, o zaman yapacak birşey yoktur çoğu pvp usko'daki cd'yi kullanır yani skill cd süreleri aynıdır ama değiştirdilerse orasını bilemem. Elle ataktan daha yavaş olması imkansız bir yerde bir sorun vardır illa ki sen bana atak hızı ve r atak hızını ss atar mısın bide silahının sınıfı very slow mu slow mu ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap