K0rkunc Oluşturuldu: Şubat 10, 2019 Share Oluşturuldu: Şubat 10, 2019 usko bot accesviolation error veriyor. Merhabalar sayın yetkili kardeşlerim Ben yarım saat önce siriust a kullanmak üzere bot aldım ancak oyuna girdiğimde charı görüyorum 3 saniye sonra Acces violation at adress 042490a8 in module hatası veriyor videolarda tarif ettiğiniz gibi Dep ayarlarını yaptım hatta değiştirmedim aynı tarif ettiğiniz gibiydi ama düzelmedi windows 10 1703 sürümünü kullanmaktayım yardımlarınızı bekliyorum iyi çalışmalar. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DamaS Şubat 10, 2019 gönderildi Share Şubat 10, 2019 gönderildi 13 saat önce, K0rkunc yazdı: usko bot accesviolation error veriyor. Merhabalar sayın yetkili kardeşlerim Ben yarım saat önce siriust a kullanmak üzere bot aldım ancak oyuna girdiğimde charı görüyorum 3 saniye sonra Acces violation at adress 042490a8 in module hatası veriyor videolarda tarif ettiğiniz gibi Dep ayarlarını yaptım hatta değiştirmedim aynı tarif ettiğiniz gibiydi ama düzelmedi windows 10 1703 sürümünü kullanmaktayım yardımlarınızı bekliyorum iyi çalışmalar. windows defender, antivirüs, firewall kapalı mı ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
K0rkunc Şubat 10, 2019 gönderildi Yazar Share Şubat 10, 2019 gönderildi evet ikiside kapalı tamamen Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DamaS Şubat 11, 2019 gönderildi Share Şubat 11, 2019 gönderildi tw yolla bakalım uyum sorunu olabilir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap