omrsmh1 Oluşturuldu: Şubat 10, 2019 Share Oluşturuldu: Şubat 10, 2019 size göre en iyi ve seri vuran beyler size göre en iyi ve seri vuran okçu 8 li ok skill atak hızı kaçtır veya saldırı bölümündeki yapmamız gereken . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DamaS Şubat 10, 2019 gönderildi Share Şubat 10, 2019 gönderildi 1 saat önce, omrsmh1 yazdı: size göre en iyi ve seri vuran beyler size göre en iyi ve seri vuran okçu 8 li ok skill atak hızı kaçtır veya saldırı bölümündeki yapmamız gereken . 1000-1100 arası daha aşağı da çekebilirsin ancak dc yeme sıklığın artar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
omrsmh1 Şubat 10, 2019 gönderildi Yazar Share Şubat 10, 2019 gönderildi yok ben 700 de kullanıyorum dc yemıyorum 700 den 1100 den iyi o zaman ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DamaS Şubat 11, 2019 gönderildi Share Şubat 11, 2019 gönderildi 700 de yavaş vurursun ne cok yüksek ne cok alcak olacak Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap