kralmono77 Oluşturuldu: Şubat 13, 2019 Share Oluşturuldu: Şubat 13, 2019 koxp aldım bu hatayı alıyorum koxp u satın aldım bu hatayı alıyorum yardım lütfen Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
lordleon Şubat 13, 2019 gönderildi Share Şubat 13, 2019 gönderildi arkaşlar destek olabilirmisniz aynı sıkıntıyı bende çekiyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DamaS Şubat 13, 2019 gönderildi Share Şubat 13, 2019 gönderildi koxpu indirirken antivirüs kapalı mıydı ve dep ayarlarını yaptınız mı ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kralmono77 Şubat 13, 2019 gönderildi Yazar Share Şubat 13, 2019 gönderildi antivirüs kapalıydı dep ayarları nedir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kralmono77 Şubat 13, 2019 gönderildi Yazar Share Şubat 13, 2019 gönderildi tüm herşeyi denememe ragmen aynı hatayı almaya devam ediyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
HarpyQueeN Şubat 13, 2019 gönderildi Share Şubat 13, 2019 gönderildi Üstadım DEP AYARLARI hakkında video linki paylaşıyorum buradan DEP AYARLARInı yapabilirsin. Video'da sadece Knight OnLine için seçim yapılmış. Sen oraya kullandığın botun içindeki exelerin tamamını ekleyeceksin. * Botu indirirken veya kullanmadan önce mutlaka Windows Defender'in ve diğer kullandığın antivirüslerin hepsinin kapalı konumda olduğundan emin ol. * Visual Distrubition Packages C++ 2005 ten 2019 a kadar tüm hepsinin yüklü olduğundan emin ol * Windows 10 kullanıcıları özellikle güncellemeler yüzünden bazı sıkıntılar yaşayabiliyor, bunun çözümüde IOBit Driver Booster kurup eksikleri gidermendir ( IOBİT Driver Booster ı çalıştırıp tarama yaptıktan sonra ayarlar kısmından Oyun Destek Paketlerini Seçip tekrar taratmayı Unutma) böylece eksiksiz kurulum sağlanır. * Bot kullanıcılarının basit ve sıklıkla yaptığı hatalardan bir diğeri de botu Yönetici olarak çalıştırmamaktır! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra yine giriş sağlayamazsan (PROFESYÖNEL OLMAYANLAR BU YÖNTEMİ DENEMESİN!!) ; Regedit dosyasını sağ tık yönetici olarak aç HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE klasörü altında Knight Online yazan klasörü silip makinaya reset at sonra yukarıdaki adımları tekrar izleyip bota giriş yap ve oyuna gir. Yine çözüm olmazsa YÖNETİCİLER'e özel mesaj veya Skype 'dan yaz. Kolay gelsin.. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kralmono77 Şubat 13, 2019 gönderildi Yazar Share Şubat 13, 2019 gönderildi denedim dep ayarlarını malesef aynı hatayı almaya devam ediyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kralmono77 Şubat 13, 2019 gönderildi Yazar Share Şubat 13, 2019 gönderildi yardım eden yok sanırım koxp çöp niyetine almış oldum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aktay28 Şubat 14, 2019 gönderildi Share Şubat 14, 2019 gönderildi 19 saat önce, kralmono77 yazdı: yardım eden yok sanırım koxp çöp niyetine almış oldum daha önceden sorunsuz kullanıyormuydun? yoksa ilk denemedemi bu hata geldi? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kralmono77 Şubat 17, 2019 gönderildi Yazar Share Şubat 17, 2019 gönderildi ilk denemede bu hata geldi 3 farklı pc de denedim evde hepsinde aynı hata hepsi windows 10 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Kavalye16 Şubat 18, 2019 gönderildi Share Şubat 18, 2019 gönderildi Aynı hatayı bende alıyorum.Haftalar öncesi yazmama ramen bende bi cevap alamadım. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dehac Mart 13, 2019 gönderildi Share Mart 13, 2019 gönderildi bendede aynı hata devam etmke Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dogangun Mart 19, 2019 gönderildi Share Mart 19, 2019 gönderildi aynı hata bendede dewvam etmekte ilgilenırmısınız lütfen 2 gün oldu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
101isyankar Mart 19, 2019 gönderildi Share Mart 19, 2019 gönderildi Aynı hatayı belirli aralıklarla bende alıyorum , girer girmez bu hata karsıma çkıyor 2-3 sefer , daha sonra sıkıntısız bi şekilde girebiliyorum , nedenini bende bilmiyorum ama proxy değiştirmek benim işimi görüyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap