Jump to content
  • Kaydol

Eksik Bazı önemli özellikler

alphawolf
 Share

Önerilen Mesajlar

Eksik Bazı Önemli Özellikler

Konuyu başlıktada belirttiğim gibi koxpta eksik gördüğüm bence herkes içinde önemli bi kaç şeyi yazmak istedim yetkili bir arkadaş görür ve ilgilenirse çok güzel olur.

1- Beleş genie özelliğinde genie kullanılıyor fakat kafamızda genie yazısı çıkmıyor bu yüzden  slota gelen her adam direk video çekmekle tehdit ediyor beleş genieyi açtığımızda kafamızda genie yazısı çıkması çok iyi olur yapılabilirse.

2-Madende her üstümüz dolduğunda town atıyor ve üstümüzdekileri kırdırmaya gidiyor aslında sadece dc flash kassa ve mysterious gold manları town atmadan  üstüzümüz dolduğunda çöpe atsa  ve madene devam etse sadece rpr geldiğinde rpr ye gitse karakter daha az dikkat çeker diye düşünüyorum.

3-Ben koxptaki beleş atak scleri bilmiyodum ve kullanmıyodum 2 gün  önce bu atak scleri kullandım ve sadece o kullanan charım ban yedi sanırım o beleş atak scleri oyun yakalıyor.Kosptan kaldırmanız bence daha iyi olur bilmeyenler vs için.

4-Priestteki heal seçeneği sadece kendisine heal atıyor partydeki herhangi birine heal atmıyor.

Bunları yazdım çünkü ben uzun süredir ve hala koxpu bu platformdan alıyorum ve kullanmaya devam ediyorum.Piyasadakileri görüyoruz zarzurtbot çelikçombalakbot abdülhamitbot hiç güven vermiyor.Yani nacizhene eksikleri yazmak istedim yapılabilirse  bunlar çok güzel olur.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

• Yeni Oluştur...