sedric01 Oluşturuldu: Şubat 17, 2019 Share Oluşturuldu: Şubat 17, 2019 en son guncel usko speedybot'ta prı ıle pt ye heal atamamak selamlar koxpu sadece multı ıcın aldım ama prımın healını de kullanmak ıstıyorum ve kxpta party prı ayarı yokmu ptdekı adamlara heal atamıyormuyum ???? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Serdartok Şubat 17, 2019 gönderildi Share Şubat 17, 2019 gönderildi Aynı sorun bende de var dostum pt ye hel atmıyor 1 saat önce, sedric01 yazdı: en son guncel usko speedybot'ta prı ıle pt ye heal atamamak selamlar koxpu sadece multı ıcın aldım ama prımın healını de kullanmak ıstıyorum ve kxpta party prı ayarı yokmu ptdekı adamlara heal atamıyormuyum ???? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sedric01 Şubat 23, 2019 gönderildi Yazar Share Şubat 23, 2019 gönderildi @Serdartok dostum çözdum olayı extra bölümünde sanırım extra 3 te beleş genıe var onu aktıf et sonra genıeden ayarlarını yap sende genıe acmıs gıbı görunuyor ama dısarıdan öyle bır göruntu yok dıkkat et Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap