Zeus33 Oluşturuldu: Şubat 18, 2019 Share Oluşturuldu: Şubat 18, 2019 Multi client Ban riski Merhaba arkadaşlar konuyu umarım yanlış yere acmamisimdir. Ben multi client le oyuna gireceğim bütün hesaplarda premium var galiba ip adresi satın almama gerek kalmıyor. Otp işini nasıl hallediyorsunuz multi ile girerken. Charlarda genie kullanacağım yani koxpu sadece multi client özelliği için kullanacam. Asıl merak ettiğim gmler inceleme yaptığında tek 1 bilgisayardan multi ile girdiğimizi tespit edebiliyorlar mı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Zeus33 Şubat 18, 2019 gönderildi Yazar Share Şubat 18, 2019 gönderildi Client her multi için hdd ye ayrı no veriyor diye duymuştum ama yanlış bilgi ozaman Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 19, 2019 gönderildi Share Şubat 19, 2019 gönderildi 9 saat önce, Zeus33 yazdı: Client her multi için hdd ye ayrı no veriyor diye duymuştum ama yanlış bilgi ozaman doğru duymuşsun çünkü arkadaş yanlış bilgi vermiş Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap