skyadp54 Oluşturuldu: Şubat 27, 2019 Share Oluşturuldu: Şubat 27, 2019 bilgi almak 15 günlük uskodaa bot aldım farzet tek pc den kaç car sokabiliyoruz proxsi gereklimi mesela ben 3 car sokmak istiyorum görev yapmak için bunu için prox kullanmam gereklimi ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
retribution Mart 5, 2019 gönderildi Share Mart 5, 2019 gönderildi On 27.02.2019 at 14:35, skyadp54 yazdı: bilgi almak 15 günlük uskodaa bot aldım farzet tek pc den kaç car sokabiliyoruz proxsi gereklimi mesela ben 3 car sokmak istiyorum görev yapmak için bunu için prox kullanmam gereklimi ? 3 ünü birden sokman için birinde ya premium olmalı yada proxy satın alman lazım. bence proxy alsan daha mantıklı premiumdan ucuza gelir. karar yinede senin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Avcmaniac Mart 8, 2019 gönderildi Share Mart 8, 2019 gönderildi On 05.03.2019 at 12:32, retribution yazdı: 3 ünü birden sokman için birinde ya premium olmalı yada proxy satın alman lazım. bence proxy alsan daha mantıklı premiumdan ucuza gelir. karar yinede senin Aynen öyle Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap