kiva1212 Oluşturuldu: Mart 1, 2019 Share Oluşturuldu: Mart 1, 2019 Speedybot Steamko Newest client hatası Steamkoya sanırım güncelleme gelmiş. Güncellemeden sonra oyunu kaldırıp baştan kurdum ve koxpun son sürümünü indirip kurdum fakat koxpla oyuna girmeye çalıştığımda en yeni sürümü yükleyin hatası veriyor oyun. Koxp olmadan girmeye çalıştığımda bu hatayı almıyorum. Yardımcı olur musunuz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
umut61 Mart 1, 2019 gönderildi Share Mart 1, 2019 gönderildi 20 dakika önce, kiva1212 yazdı: Speedybot Steamko Newest client hatası Steamkoya sanırım güncelleme gelmiş. Güncellemeden sonra oyunu kaldırıp baştan kurdum ve koxpun son sürümünü indirip kurdum fakat koxpla oyuna girmeye çalıştığımda en yeni sürümü yükleyin hatası veriyor oyun. Koxp olmadan girmeye çalıştığımda bu hatayı almıyorum. Yardımcı olur musunuz. Aynı sorun bendede var. Çözüm bulamadım. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kerimkoc1994 Mart 1, 2019 gönderildi Share Mart 1, 2019 gönderildi 1 saat önce, umut61 yazdı: Aynı sorun bendede var. Çözüm bulamadım. çözüm koxpun güncellenmesi ama ilgilendiklerini sanmıyorum skypetan felan yazdım cevap yok Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 1, 2019 gönderildi Share Mart 1, 2019 gönderildi Müsait değildim güncelleme verince steamko koxp kullananların üyeliklerine telafi süresi ekleyeceğim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kerimkoc1994 Mart 1, 2019 gönderildi Share Mart 1, 2019 gönderildi 36 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı: Müsait değildim güncelleme verince steamko koxp kullananların üyeliklerine telafi süresi ekleyeceğim ne zaman gelir pre gidiyor geçen süre bize işliyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap