soralarsadardayım Oluşturuldu: Mart 7, 2019 Share Oluşturuldu: Mart 7, 2019 SpeedyBot Usko Dc sorunu İyi günler herkese benim sorunum uskoda multi açıyorum charları slota bırakıyorum 20 dk içinde dc yiyorlar internetimde bir sorun yok Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
soralarsadardayım Mart 7, 2019 gönderildi Yazar Share Mart 7, 2019 gönderildi Koxpun ayarları arkadaşım ile tamamen aynı arkadaşım 4 char giriyor ben 2 char açıyorum aynı şeyleri yapıyoruz ama beni 15 20 dk arayla ya dc yıyor yada direk oyundan atıyor. @DEVILCRAFT yardımcı olur musunuz ? İnternetim ile ilgili hiç bir sorun yok . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
101isyankar Mart 7, 2019 gönderildi Share Mart 7, 2019 gönderildi Arkadaşınla her şeyiniz aynı muhtemelen ama bence charları koyduğunuz slotlar farklı yanılıyor muyum ? Bazı slotlarda dc sorunu var. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
soralarsadardayım Mart 7, 2019 gönderildi Yazar Share Mart 7, 2019 gönderildi Bir saat önce, 101isyankar yazdı: Arkadaşınla her şeyiniz aynı muhtemelen ama bence charları koyduğunuz slotlar farklı yanılıyor muyum ? Bazı slotlarda dc sorunu var. human manticorada bir sıkıntı olacağını sanmıyorum kordinatları ona göre belirledik Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
soralarsadardayım Mart 7, 2019 gönderildi Yazar Share Mart 7, 2019 gönderildi @DEVILCRAFT yardım edecek mısınız ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
101isyankar Mart 7, 2019 gönderildi Share Mart 7, 2019 gönderildi Ben son patchler gelmeden önce , delosta 2 hafta solucan slotuna 25-30 level arası charlar koyuyordum ban yemediğim sürece charlara bir şey olmuyordu , asas kullanıyordum. Okçu koysamda bir sıkıntı olmuyordu. Eslantta denedim slot bakınma işlerini ve çoğu slotun buglu ( dc eden ) slotlar olduğunu gördüm. (Koxpun son güncellemeleriyle bir sıkıntı oluştuysa haberim yok ama bu aralar pazardayım oyunda 3200 dkları görebiliyorum) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 8, 2019 gönderildi Share Mart 8, 2019 gönderildi 10 saat önce, soralarsadardayım yazdı: @DEVILCRAFT yardım edecek mısınız ? @101isyankar adlı arkadaş cevabını vermiş, dc veren slotlar var evet onun haricinde https://devilcrafty.net/announcement/9-speedybot-archer-okcu-ayarlari/ buradaki ayarları yaptığın sürece dc yeme durumu yok genel olarak sorun olsaydı haberim olurdu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap