iloveazula12 Oluşturuldu: Mart 7, 2019 Share Oluşturuldu: Mart 7, 2019 dc sorunu beyler dün aldım koxpu acaba ayarlarında mı hata yapıyrum oyuna giriyorum 10 saniye icinde dc atıyor lütfen yardım edin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Avcmaniac Mart 8, 2019 gönderildi Share Mart 8, 2019 gönderildi Bir yerde hata yapıyorsundur Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
iloveazula12 Mart 8, 2019 gönderildi Yazar Share Mart 8, 2019 gönderildi Sen nasıl giriyorsun anlatır mısın ben de hatamı göreyim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tolga61 Mart 8, 2019 gönderildi Share Mart 8, 2019 gönderildi ÇOK DC ETMEYE BAŞLADI GELEN GÜNCELLEMELER İLGİLİ OLABİLİR Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kompedan Mart 8, 2019 gönderildi Share Mart 8, 2019 gönderildi Admin kardeş , ortalama 1 saatte muhakkak dc alıyorum charlarıdan birinden güncelleme ile ilgili sanırım bi kontrol edermisin??? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kompedan Mart 8, 2019 gönderildi Share Mart 8, 2019 gönderildi Tarihin en iyi programı tartışmasız ama , yeni güncelleme ile biraz problem var ilgilenirmisin sana zahmet . 1 saatte charlardan biri düşüyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 10, 2019 gönderildi Share Mart 10, 2019 gönderildi bir kaç gündür sunucu kendi kendine kapanıyor bizlik bir şey yok kısacası tekrar online ayrıca ilk 10-15dk oyunda kaldıktan sonra dc yemezsiniz, yersenizde oyundan , internet bağlantısından yada yanlış okçu ayarından yersiniz bilginize Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap