iloveazula12 0 Mesajı raporla Oluşturuldu: Mart 7 7 dc sorunu beyler dün aldım koxpu acaba ayarlarında mı hata yapıyrum oyuna giriyorum 10 saniye icinde dc atıyor lütfen yardım edin Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Avcmaniac 0 Mesajı raporla Mart 8 8 gönderildi Bir yerde hata yapıyorsundur Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
iloveazula12 0 Mesajı raporla Mart 8 8 gönderildi Sen nasıl giriyorsun anlatır mısın ben de hatamı göreyim Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
tolga61 1 Mesajı raporla Mart 8 8 gönderildi ÇOK DC ETMEYE BAŞLADI GELEN GÜNCELLEMELER İLGİLİ OLABİLİR Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kompedan 0 Mesajı raporla Mart 8 8 gönderildi Admin kardeş , ortalama 1 saatte muhakkak dc alıyorum charlarıdan birinden güncelleme ile ilgili sanırım bi kontrol edermisin??? Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kompedan 0 Mesajı raporla Mart 8 8 gönderildi Tarihin en iyi programı tartışmasız ama , yeni güncelleme ile biraz problem var ilgilenirmisin sana zahmet . 1 saatte charlardan biri düşüyor. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DEVILCRAFT 2.037 Mesajı raporla Mart 10 10 gönderildi bir kaç gündür sunucu kendi kendine kapanıyor bizlik bir şey yok kısacası tekrar online ayrıca ilk 10-15dk oyunda kaldıktan sonra dc yemezsiniz, yersenizde oyundan , internet bağlantısından yada yanlış okçu ayarından yersiniz bilginize Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş