mimcay Oluşturuldu: Mart 19, 2019 Share Oluşturuldu: Mart 19, 2019 Multi açıp oyuna girsek ve Botun Hiç bir Özelliğini kullanmasak Ban Yermiyiz. Hocam merak ettiğim bir şey var.. Oyuna tek char yada multi ile girdik diyelim.. pazar yapıyoruz yada genie ile bir slota koyduk farm yapıyoruz.. Birileri şikayet etti ve gm yanımıza tp oldu diyelim.. Botun bütün özellikleri pasif durumdayken ban yeme ihtimalimiz varmıdır ? Bir NttGame yayını izlemiştim orda tool otomatik tarıyor demişlerdi linki atıyorum dk 13.35 e kadar izlerseniz sevinirim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 19, 2019 gönderildi Share Mart 19, 2019 gönderildi otomatik olarak bulsa tarasa bütün koxplar kan ağlardı ^^ kendi koxpumuz adına konuşabilirim ve log alamazlar hiç bir türlü yani ban yemezsin kendin ifşa olmadığın sürece Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mimcay Mart 19, 2019 gönderildi Yazar Share Mart 19, 2019 gönderildi Tamamdır teşekkürler benim için bu cevap yeterli :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
101isyankar Mart 19, 2019 gönderildi Share Mart 19, 2019 gönderildi @DEVILCRAFT speedy bot steam için multi giriş sınırı var mı ? Ben 2 hesaptan fazla giremiyorum. (hesabınız kullanımda hatası alıyorum ve bu hatayı aldıktan 5dk sonra diğer hesaplarımda oyundan düşüyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 20, 2019 gönderildi Share Mart 20, 2019 gönderildi 8 saat önce, 101isyankar yazdı: @DEVILCRAFT speedy bot steam için multi giriş sınırı var mı ? Ben 2 hesaptan fazla giremiyorum. (hesabınız kullanımda hatası alıyorum ve bu hatayı aldıktan 5dk sonra diğer hesaplarımda oyundan düşüyor. başka pcden girdiğin için o hatayı alıyorsun. 1 üyelik ile 1 pc girebilir o pcden istediğin kadar multi açabilirsin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
101isyankar Mart 25, 2019 gönderildi Share Mart 25, 2019 gönderildi Anladım ama evimde tek bilgisayarım var ve başka pcden knighta ya da koxpa hiç giriş yapmadım , cevap için tşkler şuan için 2 char yetiyor zaten, ihtiyacım yok ama daha sonra lazım olursa dönüş yaparım :) DEVILCRAFT buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap