hery Oluşturuldu: Mart 20, 2019 Share Oluşturuldu: Mart 20, 2019 legal olarak girsem sorun olurmu @DEVILCRAFT koxp günü bittiğin de legal olarak girsem oyuna sorun olurmu yapmamız gereken her hangi bişey warmı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 20, 2019 gönderildi Share Mart 20, 2019 gönderildi 8 saat önce, hery yazdı: legal olarak girsem sorun olurmu @DEVILCRAFT koxp günü bittiğin de legal olarak girsem oyuna sorun olurmu yapmamız gereken her hangi bişey warmı sorun olur, en iyisi format atmak Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sanjay Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi 17 saat önce, DEVILCRAFT yazdı: sorun olur, en iyisi format atmak Açıkcası bu olayı denedim. Sıkıntı yaşamadım. speedynin dosyalarını silip aynı kullandığım launcher dan girince Xcode trojan hatası verip beni oyundan attı. Sonra speedy için kullandığım clienti tamamiyle sildim. Siteden ko setup indirdim sıfır kurulum yaptım girdim oyuna 20 gündür o şekilde laptopta oynuyorum ( Laptop ile normal pc'im farklı bağlantı) sıfır kurulum derken format atmadım sadece oyunu baştan kurdum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi 5 saat önce, Sanjay yazdı: Açıkcası bu olayı denedim. Sıkıntı yaşamadım. speedynin dosyalarını silip aynı kullandığım launcher dan girince Xcode trojan hatası verip beni oyundan attı. Sonra speedy için kullandığım clienti tamamiyle sildim. Siteden ko setup indirdim sıfır kurulum yaptım girdim oyuna 20 gündür o şekilde laptopta oynuyorum ( Laptop ile normal pc'im farklı bağlantı) sıfır kurulum derken format atmadım sadece oyunu baştan kurdum. oda bir seçenek fakat format atmayı düşünmeyenler için ben genelde formata yönlendiririm Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
zNothinqs Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi 8 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı: oda bir seçenek fakat format atmayı düşünmeyenler için ben genelde formata yönlendiririm Devil ne kadar daha bekliyeceğiz yeni sürüm için ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
retribution Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi Arkadaşlar devilcrafty ile görüştüm 3 saate kadar güncellemeyi vereceğini söyledi az sabredin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
guzaytr Mart 21, 2019 gönderildi Share Mart 21, 2019 gönderildi güncellemeyi verecek ama hataları söylememize rahmen hataları düzeltmeden mi verecek bi zahmet onu da sor biz sorunca cvp verme zahmetine girmiyorlar. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar